2011 Whistle bisiklet modelleri

hayri77

Üye
Kayıt
31 Temmuz 2007
Mesaj
66
Tepki
16
Şehir
konya
bence de fazla zam yaptılar. sedona geotech drag vs bakıyorum fiyatlar aynı. ama carraro ve whistle sürümden para kazanmamayı tercih ediyor. bu arada ben de bu hesabı yapmıstım ama sonuç farklıydı. bence 1054 v nin 2011 versiyonu her ne kadar disk fren olsa da 1164 d olacaktır. fiyat farkı da eskisine gore 140 tl kadar. eskiden 530 tl iken şimdi 670 civarı
 
Scudo

Emrah Catak

Aktif Üye
Kayıt
16 Nisan 2011
Mesaj
183
Tepki
41
Şehir
İstanbul
Bisiklet
Sedona
Sizde fark ettiniz mi? Gel gezelim hadi diye göz kırpıyor :)
 
Kayıt
23 Ekim 2009
Mesaj
25
Tepki
7
Şehir
izmir
2011'ler bayağı güzel.Fakat fiyat/dayanıklılık oranı diğer markalara göre pekte iyi değil diye düşünüyorum.Çok fazla adrenaline fazla dayanmaz ama normal geziler için ideal :)
 
Kayıt
25 Mayıs 2011
Mesaj
58
Tepki
19
Şehir
ISTANBUL
Bende ilk başlarda çok aradım. Fiyat performans grafikleri oluşturdum. Aylarca uğraştım yok olmuyor. En sonunda gitti TREK almaya, ara ara Karaköydeki dükkan kapanmış, geçtik Eminönüne ilk TREK tabelası olan yere daldık. Derken bizi depoya götürdüler. ERDAL abi ile omu bumu derken, adamla carraro ,bianchi,wistle,trek bakmadık ürün bırakmadık. dedi alın gidin memnun kalmazsanız mal benim. Bu kadar memnun kalacağımı beklemiyordum. Gayet başarılı bir Bisiklet. Kabul etmek lazım giriş seviyesi için fiyatlarıda fena değil. Ben sürekli inanılmaz engebeli yollarda 20-30Km hızlarda tamamı patika ve araziden ibaret yollarda kullanıyorum tek dezavantajı Mekanik disk fren (miwok 1163D) ve kullananlar için koldan kitlemeli maşa. Bu modelde maşanın üzerinden kitleme var. Asfaltta hız için bile kitleme ihtiyacı duymadım ama genel eksileri bunlar. Kadrosu orta her tür aksam ile uyumlu ve oldukçada sağlam. Hız bakımından 50 Km bariyerini aşmadım ve gayet iyi hızlanıyor. Dediğim gibi Mekanik disk frenden ötürü ,frenleme mesafesinde uzama ve fren kolu sertliği var. Seleler gayet ideal. Patikalarda inanılmaz sarsıldığım güzergahlar var genede rahatsız etmedi. Gidon bazı modellere göre geniş. Bunun artısı arazide sert darbeleri alırken size daha rahat kontrol edebilme imkanı tanıyor. Uzun elcikeleri sayesinde rahat bir şekilde gidonu kavrayabiliyorsunuz. Vites geçişleri dik yokuşlarda yüklenerek vites attırmadığınız takdirde oldukça yumuşak. Eğer düz yollarda gramları bile hesaplayan bir bisikletçi değilseniz sizi dağda patikada güvenle taşıyabilecek bir bisiklet. Rakipleri ile arasında 1Kg kadar fark olabilir. Carraro Daytona vardı 13,5 miwok 14,5 Kg ..