Scudo Sports

2011 trek fx 7.2'yi indirimli almak için ikinci kişi. i

Okan Örs

DALGACI DENİZ AYVALIK
Tepki
828
Bisiklet
Focus
Başlıktan da anlaşılıyor.2011 treklerde iki tane alana ikincisi %50 indirimli. İkinci kişiyi bulabilirsem fiyat peşin alımlarda fx 7.2 için yaklaşık 1100 tl.
İlgilenen olursa özel mesaj atabilir.

Scudo
@Okan Örs

İkinci kişiyi arama durumu güncelliğini korumakta:D

@Okan Örs

Bu son çağrıdır,
İlgilenenler özel mesaj atabilir...

İyi forumlar...

illa aynı bisikletmi olması gerekiyor :)

Herkes, koşulsuz, nakitte %25 indirime girdi zaten. Yerinizde olsam alternatifleri de değerlendirirdim :) Muadillerine bakarsak bu bisikletin ederi zaten bahsettiğiniz indirimli rakam, bir de partner arıyorsunuz almak için. Altın mı bu mübarek üstünde Trek yazıyor diye bu ritüel :) Üstelik muadillerinin maşası alüminyum ve kadroları en alt/üst modelde bile aynı. İlla Fx diyorsanız cebinize paranızı koyup girin bir dükkandan içeri, yapın pazarlığınızı. Nakitte her yer indirim yapıyor zaten.

Nakitte, trek için iki yerle görüştüm,%10 dan fazla yapmıyorlar.Ancak ikinci kişiyle indirim %25 'i buluyor.
1000-1100 TL civarı bir bütçem var ve yanlış bir seçim de yapmak istemiyorum.
bir başlık altında cannondale quick 5 için görüş istedim ama sanıyorum fazla kullanıcısı olmadığından hiç yanıt alamadım o nedenle kararsızım.

Aynı segment ve fiyat aralığında sizin ve başka arkadaşların önerilerini de mutlak beklerim.
Lütfen, Marka ve fiyat ile ilgili önerilerinizi özel mesajla da benle paylaşır mısınız?

Şimdiden teşekkürler...

@ugur T

Fiyatı daha düşük olan model için %50'den hesap yapılıyor.
Niyetine girilsin hesap-kitap bir ayar yaparız :D

Q5 ile 7.2 hemen hemen aynı. Q5 alüminyum maşasıyla daha hafiftir muhtemelen. Ve daha ucuz :) Scott Sub serisine bakabilirsiniz. Sub 40 yine yaklaşık aynı donanımla 1000-1050 gibi bir fiyata satılmakta.
Bütçe 1300'lere gelirse seçenekler biraz daha artar tabii.

@rahmi kocaman

Teşekkürler,
scott sub serisini de hemen incelemeye başlıyorum:in: ama açıkçası 1100 den de fazla vermek istemiyorum.

trek ler yüksek geldi fiyatı :)

Bir de giant escape 4 ile ilgili düşünceleriniz nedir?
maşası : Hi-ten stell integrated olarak yazıyor,ağırlıkta belirtilmemiş...
Fiyat sub 40 la aynı sayılır...

Geri