Scudo Sports

2011 trek 4300v - 2011 sedona 741

Bende aynen sizin gibiyim takip ediyorum açtığınız konuyu :) bakalım siz ne alıcaksınız hayırlısı olsun zor karar :)

• Beğen
Tepkiler: Güvenç Uzun
Scudo
valla en son kararımı scott scale 70 2010 olarak verdim gibi euro düşsün diye bekliyorum :) linkteki bisiklet

(link)

güvenç bey tercihlerinize karışmak haddim kesinlikle değil sonuçta parayı ödeyen istediği düdüğü elbetteki çalar lakin uzun turlara çıkmaktan bahsediyortsunuz karar kıldığınız scott scale kadro açıları itibarıyla tamamen ve tamamen arazi yarışlarına hükmeder zuzun turlarda kesinlikle rahat edemezsiniz kaldıki zaten mtb formatında bir velespitiniz bulunmakta (kron x1000) size nacizane tavsiyem amartisörsuz bir tur bisikleti edinmeniz yönünde olacaktır örnek scott sub serileri veyahut trek fx serilerinden birini tercih edebilirsiniz bunları nedenmi yazdım kesinlikle sizin kararınızı değiştirmek veyahut aklınızı karıştırmak değil amacım bende bir mtb (salcano astro) vede bir tur bisikleti (scott sub 40) bulunmakta her ikisininde yeri çok ayrı lakin 10km geçen düz parkurlarda mtb me elimi dahi sürmüyorum bir mtb bir tur bisikletinin yerini katiyen tutamamz

• Beğen
@Yunus YILMAZ

peki ama neden tercih ederdiniz ?? bir açıklama olsa daha makbule geçer daha öncede böyle yorumlar yaptılar diğer arkadaşlar bende aynı şekilde neden diye sordum cevap veren olmadı. Tabi bu size kalmış

@ercan günes

şimdi cevabuınız için teşekkür ederim scott sub çok mantıklı aynısını düşündüm ama benim kafamda mtb ye hafif ince dişsiz asfalt lastiği takarak uzun yolda sonra dişli mtb lastiği takarak arazide kullanma fikri var. Yani convertable bir şeyler düşünüyorum bunu city bike ile yapmam imkansız. Kron u da çok extrem durumlarda çamur dağ taş yerlerde harcamayı düşünüyorum. Ben zaten atlama zıplama yapmıyorum, hani arazi derken de düz çakıllı yada toprak yoldan bahsediyorum. O yüzden şuan aklımda bir mtb almak var ama bisikletçiye iderim city bike ın üstünde bir tur attıktan sonra mtb nin suratına bakmam o ayrı :)

Trek kalitesi
Garanti süresi
Sağlamlık
Fiyat uygunluğu
hatta 4300 D alırsan dahada memnun kalıcaksın..
ekipmanlarından bir iki parça düşük seviyeli onlarıda zamanla degıştirdinmi güzel olucaktır.

• Beğen
@Yunus YILMAZ

cevabınız için teşekkürler, ama trek 4300d neredeyse 14 kiloya yakın almışken iyi bir kadro alıp evladiyelik kullanmak istiyorum. trek yerine scott u tercih etmemin sebebi okuduklarıma göre scott un da ömür boyu kadro garantisi var ve trek kadar başarılı kadroları olduğu. Bir diğer etken ise scott un görünüşü bana göre daha güzel. Ama dediklerinizi dinleyip treklere de bakacağım.

Geri