Scudo Sports

2011 Specialized Tarmac SL3 Pro

Scudo
E hadi jantlardda gelsin artık :D

• Beğen
Tepkiler: binRR
Bu da evdeki Tarmac köşem:D
(link)

• Beğen
Tepkiler: mcanb
Guzelll, Sram Red yakisir, acaba jantlar ne olacak???

• Beğen
@Ozzgurr

Tiramic göbekli Token C38:)

• Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
gürsel abi diyordu bomba bir jant seti gelecek diye ama sadece jant mı :D diğerleride bombaymış

• Beğen
@temu90

Çok teşekkür ederim, ama gelemiyor o jant seti bir türlü:D

@binRR

Gelmesin yaw:)

Seni Canon'la tutamıyoz...Bununla ne olur bilmiyorum.Bişey değil beni kızdıracanız :D alacam bitanede ben....Ama daha zamanaıo war :)(Şükredin:p)

Harika gözüküyor. Toplanmış halde nasıl olur artık bilmem.

Çok teşekkür ederim Arda ve Selim kardeşim:) bitince bir konu açarım hikayesiyle ilgili:) bu bölüm ağırlıkla ilgili olduğundan istem dışı bir anda hayırlı olsun konusuna dönüştü:D diğer konu için birz daha sabır, jant seti gelsin toplayıp açacağım:)

Kadro şahane ama jantseti olarak Token değil ama Zipp 303, Reynolds Dv3 yada Easton Ec90 gibi bişeyler düşürdüm ben.
Şimdiden hayırlı olsun merakla bekliyoruz. :)

• Beğen
@Güney Tuncer

Zipp 404 ve Easton Ec90 a bende baktım fakat buraya getirme maliyetiyle birlikte token daha hesaplı geldi, ayrıca marka değerine pek takılmazsanız bu jant seti, özellikle göbekleri daha kaliteli:) profil yüksekliğinide 50mm. yerine 38mm. olmasını özellikle tercih ettim:)
Teşekkür ederim, yarın toplayacağız inşallah, şimdilik benim cannondale deki mavic leri takacağım idareten:)

@binRR

Siz jant bekliyorsunuz bende beyaz fren kolu kapagi bekliyorum. 2011 Madone aldim ben bakalim hangimiz ilk once koyacak resimleri;)

Keyifle kullanırsınız inşallah:) siz önce bitirirsiniz sanırım:)

• Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
harika kadro,ağırlığıda çok güzelmiş konuşulan parçaların hepsi kalite yaa:) vallahi kıskandım bak.sadakasını kesin verin yoksa Allah muhafaza:D

• Beğen
yılbaşına doğru bostondayım ordan sworks sl3 almayı düşünüyorum fakat tarmacmı roubix mi karar veremedim bir türlü.Üstündekileride değiştirmicem ama orjinal kullanıcam daha sonra belki değiştiririm.
Fotoları bekliyorum bu canavarın acaba son ağırlık kaç olucak

• Beğen
Çok güzel bir proje oluyor ama böyle bir makinaya zipp yakışırdı.

• Beğen
@derşan sezer

Derşan sworks konusunu bir daha düşünmeni öneririm, bisikleti topladık, jant seti gelmedi ama benim cannondale deki mavic leri taktım şimdilik, bu pazar 60km. kullandım, ilk izlenimim kadro takoz gibi:D gram esneme yok, sworks ile tek farkı karbon örüm tekniği, rijitlik adına:)
Yani bu da esnemez:) o kadar fark vermeğe değermi bilemiyorum, bana göre alet fetişistliği:D
Şu anki jantlarla 7.820gr. geldi, jant seti gelince de 7.300 gibi birşey olacak, benim seçtiğim sele 256gr. iç lastikler 250gr. dış lastikler de 404gr. olduğunu düşünürsek 6kg. lı rakkamlara inmek içten bile değil, ben uzun tur yaptığımdan rahat birşey olsun istedim:)

@binRR

Cok ozet bir resim olmus :) hayirli olsun simdiden

• Beğen
Geri