Scudo Sports

2011 Sedona Borla Vs Salcano Astro 240 srv

0 alcam abi 2. ele hic bir zmn güvenim olmadı sen bana 0 bi bisiklet öner biraz zorlarım bütceyi artık

Scudo
800 dolar o bisiklet 1500 liradan fazla oluyo o kadar da zorlayamam cengiz abinin önerisini bekliyorum aramızda en tecrübeli o

@baha446
yok kardeş beni en tecrübeli olarak görme. benden daha da tecrübeli olan arkadaşlar da var burda sen bana limitini söyle

abi su anki bütcem 650 lira onu 800 lira yapabilirim max. eger öyle 25-30 liraya cok büyük bi fark kacırırsam o farkıda öderim ama gerisi yok yani su kadar daha artır sunu al önerilerini bekliyorum

O paslanma olayı ng 650 de idi ve o bisikletin kalitesi malum.Ayrıca salcanonun neresi kötü ben 3 ay önce 470 liraya aldım o paraya o bisikleti alabilmek veya toplayabilmek gerçekten zor şuan fiyatı 700 liraymış yani benim aldığım fiyattan 230 lira daha fazla değişen parçası olmuşmudur 2012 modellerinde bilmiyorum ama almamış olsam yine aynı bisikleti alırdım.

800 ü de aş 900-1000 civarı olan sedona 711 e bak derim

(link)

bu bisiklete pek parça değişeceğini düşünmüyorum. sağlam ve ekipmanları sana göre çok iyi bir bisiklet. yalnız sana dediğim gibi bu bisikletlerin 2. eli çok çok ucuz oluyor. temiz bulabileceğini düşünütyorum. bu arada mailine bak

musa burda salcano ve sedona arasında kaldıgıma göre iki markayıda begendigimi anlayabilirsiniz kötü demedim kesinlikle senlede konustuk bayadır aklımda salcano vardı ama borlada kafamı karıstırdı gercekten ikiside güzel bisiklet hayırlısı neyse o olsun diyelim yardımlarınız bekliyorum

yok hayır zaten size değil salcanoyu kötleyenlere dedim

bende kırmızı 2011 astro 241 sv var inşallah paslanmaz :S

@Musa Sağol

Bisikletleri satış fiyatına göre değil kadro kalitesine göre değerlendirmek gerek. ng650de aynı fabrikada astroda aynı fabrikada üretiliyor kalite olarak aynılar fark varsa geometride ve alaşımda farklılıklar olabilir ama boya konusunda aynı boyayı kullanıyolar.

Pardonda siz mi üretiyorsunuz da her şeyi biliyordunuz yoksa tahmin mi ? ng 650 nin boya kalitesi ile nirvana nın boya kalitesinin aynı olması mümkün mü yada şöyle diyim yakından bir ng 650 gödünüz mü ? Aslında suç salcanonun, ün almış bir markanın en alt seviye bisikleti 800-900 den başlıyor ama salcano bu ülkeye 400 liraya kötüde olsa mtb(?) keyfi yaşatması yanlış oluyor.

• Beğen
Tepkiler: can akıncılar
Merak etmeyin ng650de gördüm nirvanada gördüm benim demek istediğim sedonada 650 milyonluk bisiklet üretiyo ama ng650 gibi paslanmıyo sedonayla salcano arasındaki fark bu 650 liralık bisiklet üretsede 3000 liralık bisiklet üretsede kadrolarında hiçbir sorun çıkmıyor. salcano alan arkadaşlarında servis ve hizmet konusunda yaşadıkları sorunlarda ortada ayrıca alan arkadaşta nirvana değil 650 liralık astro modelini almak istiyor. sanırım siz salcano kullandığınız için yediremediniz kendinize.

beyler bu kadar uzatmayın yaw tmm böle yapcaksanız bisiklet almıyım yeter herkesin göörüşleri farklı olur lütfen yapmayın

@baha446

Tamam kardeşim ben zaten sana fikrimi söyledim bundan sonra konuya senin için mesaj atmıcam.

ogun ben kavga etmeyin diye söyledim sende bana trip atıon git ne yaparsan yap yaw

@baha446

ben trip atmıyorum söyleklerimin arkasındayım sen beni yanlış anlamışsın :) uzatmamak için attım o yorumu sana :)

ogun herneyse bak ben sana kötü bişi sölemedim görüşlerin cok önemli benim icin ama ugrasmaya deymez bi bisiklet icin bosver yorumlarını bekliorm

@baha446

tamam kardeşim içine hangi bisiklet sinerse onu al bence bisikletleri gözünle gördünmü bilmiyorum ama git bi bak bisikletçide önemli olan alacağın bisikleti sevmen.

Geri