Scudo Sports

2011 New:Shimano 105/5700 Serisi

Scudo
giderek bütün gruplar dura ace leşiomu ne bu sene ultegranın 6700 serisi şimdi bu 105ler
tanrım bize daa neler gösterceksinn

• Beğen
Tepkiler: N.Erdem TUGRAHAN
yoksa 9 lu siyah serıye gerı mı dönuldu zuhahahahaha:):):):):):))))) ama hakkını yemıyelım en çok fren kollarınıu beendım manyax olmuş ufff oeqi set fıyatı hakknda bılgısı olan?????? paylaşım için tşkler:):):):):))))

@nükleer kedi

Bende öyle dedim.Ama firmalar erkenden tanıtıyorlarmış çıkacak ürünlerini.

ya mert bende nasıl yazdımı bılmıyorum 105 kolların bu güselliğini grnce şaşrdım da :):):)):):):):))) paylaşım için tşkler

yazdığım yanlış türkçe kullanımı değide göz bulanıklığı desem daha ii olur numaralı lensleri takmamştımda malum sağ göz 5 sol göz 7 numara olunca bu gidişle askerede almazlar tekrardan paylaşım için tşkler ağrlık konsnda bı bılgınız var mı pekı

Valla gümüş renge bayıldım :) yol bisikletine başladığım şu günlerde,süper haber benim için,o zamana kadar 105'e geçeriz herhalde :D

• Beğen
Tepkiler: N.Erdem TUGRAHAN
6 ay öncesıne kadar sorayla başladım 105 le devam ettım ve şu an ultegradayım Allah hepınıze nasip eeder inş istersenız bı pazar şöyle tum yolcular dışarı çıkıp bi ultegra dura ace duası yapalım belkı Allah duyar sesimizipaylaşım için tşkler

Arkadaslar bisikletinde 105 5700 full set olan biri bana ulasabilir mi ozel mesajdan. Bir sorum olacak :)
Tesekkurler :harika:

Geri