Scudo Sports

2011 model scale 80..

yucel gulesenoglu

Forum Demirbaşı
Tepki
288
Bisiklet
Pinarello
3 gün önce kafa ve bütçe olarak merida matts 200 d ye karar vermiş iken ilk girdiğim dükkandan hiç aklımda yokken dükkancınında telkinleri ile bir scott scale 80 ile çıkmış bulunuyorum, bu bisiklet ile düşünceleriniz nelerdir ve ileride ekipmanlarını yükseltmek istesem neresinden başlamalıyım?

aldığım ürünün teknik özellikleri;
Frame:Scale Alloy 6061 custom butted superlight tubing D-Forged CNC machined Dropouts
Delta SST bridge / Integ. HAT
replacable hanger"
Fork:"Suntour XCR LO / Alloy Steerer Coil Spring / Lockout 100 mm travel"
Headset:Ritchey OE 1 1/8 semi integrated 44/50mm"
Rear Derailleur:Shimano SLX RD-M660 SGS Shadow Type / 27 Speed "
Front Derailleur:Shimano Alivio FC-M430 / 34.9mm
Shifters:Shimano Alivio SL-M430 Rapidfire plus / 27 speed
Brake Levers: w/gear indicator "Tektro Draco Disc
Brakes:Tektro Draco Disc 180/F and 160/R mm Rotor "
Crankset:Shimano FC-M430-8 Octalink 44x32x22 T
BB-Set:Shimano ES25 Octalink / 68-118mm
Handlebar:Scott Pilot 18 Team 18mm rise / OS / 640mm"
Stem:Scott Comp 4 Bolt / OS 31.8mm 1-1/8"" / 6° angle"
Pedals:Wellgo C128
Seatpost:Scott Comp / 31.6mm
Seat:Scott Racing
Hub Front:Scott Team Disc IT
Hub Rear:SRAM MTH 306 Disc IT
Chain:Shimano CN-HG53
Casette:Shimano CS HG-50 -9 11-32 T"
Spokes:Stainless Black 15G / 1.8mm
Rims:Alex XC-44 Disc 32H / Eyelets / Black
Tires:Schwalbe Rocket Ron 26 x 2.1 / 50EPI Active Line

Scudo
http://www.cranksbikes.com.au/www.cranksbikes.com.au/index.php?option=com_zoo&task=item&item_id=354&Itemid=195
becerebildiysem buda ürünün fotoğrafı

@pelinaksoy

bisiklete henüz bir iki kez binebildim ve birkaç gözün bana baktığını hissettim:cool:..şimdi anladım nedenini meyersem kadronun karizmasındanmış :D :D

Bende iki ay kadar önce bir scott sportster 25 aldım. çok memnunum gerçekten. Şimdide bir Scale 80 düşünüyorum. scott gerçektende ayrıcalıklı bir marka. özellikle scale 80 tasarımı gerçekten çok göz alıcı. ben 2010 model düşünüyorum. Donanım son derece yeterli. mecut donanımın bakımlarını zamanında yapabilirsen seni yıllarca üzmez. Satıcın sana büyük bi güzellik yapmış. Rodaj süresi tamamlandıktan sonra bisikletin akıcılığı mükemmel hale geliyor. Yeni bisikletin hayırlı olsun. Çok uzun yıllar güle güle kullan.

• Beğen
Tepkiler: yucel gulesenoglu
aynen ya rodajdan sonra bisiklet adeta gitmiyor akıyor :)) gittiğim turlardaki diğer arkadaşlar bile farkına vardılar..

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. Bisiklet gerçekden güzel ve göze hoş gözüküyor. Bisiklet hakkındaki düşünceler insanların ekonomik durumu, zevkleri ve kullanım koşullarına göre değişir. Kadro çok iyi gözüksede üzerindeki parçalar pek tatmin etmedi. Yinede Yankileri zafere götüren oyunculardan çok parlak formasıdır. derler. Bisikletin göz alıcı. nazarlardan saklansın. 41 kere maşallah :D bol bedallar.

• Beğen
Donanım olarak pek farkı yok her iki bisikletin. Fakat kadro gerek açıları gerekse hafiflik olarak scott scale de mükemmeldir.
Güle güle kullanın çok iyi bir tercih.

• Beğen
Geri