Scudo Sports

2011 Merida Matts TFS 100-V

Ercan.s

Üye
Tepki
52
Bisiklet
Merida
Merhaba arkadaşlar. Bisiklet arayışım devam ederken 2. el olarak Merida'nın TFS 100-V 2011 modelini buldum. Fiyatı pazarlıkla 450-500 TL'ye çekebileceğimi düşünüyorum. Daha önce bir arkadaşta forumda bu bisikletten satmış. (BURADAN BAKABİLİRSİNİZ.) Özellikleri şöyle:

Kadro : Matts TFS Comp-V(Disk uyumlu)
Maşa : RST Gila 100 TnL Shock
Ön Aktarıcı : Shimano M310 low 34.9-42 (Altus)
Arka Aktarıcı : Shimano Alivio 8
Vites Kolları : Shimano SL-M360 Rapidfire (Acera)
Fren Kolları : Avid FR5
Frenler : Avid Single Digit 3 (V Fren)
Aynakol : Shimano M311 42-32-22 CG
Orta Göbek : Shimano Cartridge
Zincir : Shimano CN-HG50
Jant Göbekleri : Alloy QR / Shimano RM60
Jantlar : Matts Pro V
Ruble : Shimano CS-HG40-8 11-32 (Acera)
Jant Telleri : Black stainless
Lastikler : Merida Race 2.1
Gidon : FSA XC 300A OS R20 620
Gidon Boğazı : FSA OS-190 6°
Headset : M10 Neck
Sele Borusu : FSA SL280 SB25 31.6
Sele : X-Mission Line
Pedallar : XC Alloy

Yarın bisikleti görmeye gideceğim. Eğer bu bisikleti alırsam vites takımını 9'lu ya da 10'lu sisteme geçirmeyi düşünüyorum. Bu konuda bir sorun yaşar mıyım? Sizce mantıklı bir seçim olur mu?

Scudo
merhbalar konuyu epey bir hortlatmış olacağım ama şu an aynı bisikletten almayı düşünüyorum. yorumlarınız nedir acaba. veya başka kullanan varmı bu modelden. maşada kilit var mı

merhbalar konuyu epey bir hortlatmış olacağım ama şu an aynı bisikletten almayı düşünüyorum. yorumlarınız nedir acaba. veya başka kullanan varmı bu modelden. maşada kilit var mı
Fiyatı nedir? Daha güncel modellere yönelebilirsiniz aslında.

• Beğen
Tepkiler: midaschan
Fiyat 1500, alsında bisiklet çok temiz duruyor hatta şaşırdım burda görünce 7-8 yaşında gibi durmuyor hiç

Uzun bir süre bu bisikleti kullandım, yaklaşık 5,000 km olmuştur. 3,000 km sonra vites sistemini komple alivio yaptım. Gayet memnundum bozuk yollarda konforu çok fazla etkilemedi. Şimdi yedeğe çektim :)

Ortalama şekilde kullanıldıysa bile kadro yıpranmış olabilir. Onu da hesaplayın bence.

Uzun bir süre bu bisikleti kullandım, yaklaşık 5,000 km olmuştur. 3,000 km sonra vites sistemini komple alivio yaptım. Gayet memnundum bozuk yollarda konforu çok fazla etkilemedi. Şimdi yedeğe çektim :)
üretim yılı 2010-2013 arası mı acaba, bir demaşa da kilit var mıydı hocam

Evet üretim yılını tam hatırlamıyorum ama 2011 yada 2012 arasıydı. maşa kilidi maşadan yapılıyor. Linkteki bisikletin aynısı

(link)

peki teşekkür ederim, sanırım yaş olarak daha küçük birşey baksam daha iyi olcak

Bütçe durumunu bilmiyorum ama, akış yönünden de baya iyi bir bisiklet, yaşına çok bakma derim.

Geri