Scudo Sports

2010 Yarış takvimi Uciden alıntıdır....

Muammer abi bir de bu var

10.10 - 10.10 Babadagi Hill Climb Challenge - Fethiye TUR
Class 2-XCO ME-WE

Scudo
@temu90

aslında bu yarış için yaptıkları yanlışlık düşünüldüğünde belki de alaçatı da XCC değildir.

babadagı yarışı tepe tırmanısıdır ve XCO değil XCP olarak geçmesi gerekir (Cross Country Point-to-Point). çünkü turlu değil noktadan noktaya bir yarıştır.

Belki de Alaçatı da XCO olmalı ama XCC yazılmıştır.

XCC yarışı da 1 saatin altında süren, yaklaşık 2-3 km lik bir parkurda, çok hızlı tempoda geçilen, genelde bir noktadan bütün parkurun izlenebildiği ama nabzın ve temponun çok yüksek olduğu yarış türüdür.

@İbrahim ŞİT

adam dağ bisikleti ansiklopedisi:D

çok güzel şeyler olcak sanırım.

Güzel olacak gibi görünüyor..

Alaçatı parkurunu ben biraz tahmin ediyorum açıkçası. Çeşme Ovacık ile Alaçatı arasında çok güzel bir bölüm var. Teknik inişin ve çıkışın bol olduğu, bazı yerlerde deniz kumu, bazı bölgelerde kayalık, bazı bölgelerde Göreme tarzı toprağın bulunduğu sert ama çok seri bir bölge. Zaten yarış yapılabilecek başka bir yer görmedim oralarda. Ama en güzel kısmı heryerden rüzgar gelmesi. Bir tarafa dönüyorsun Çeşme rüzgarı diğer tarafa dönüyorsun Alaçatı. 10 kmye yakın bir parkur dediğim bölgeden çıkarılabilinir. XCO mu olur XCP mi bilmiyorum. Ama özellikle yüksek kısımlarından neredeyse tüm parkuru rahatça izleyebilirsin. Hatta geçen sene Ramazan bayramında 5 gün o bölgede antrenman yaptım ben. Ovacık bölgesinde de Alaçatıda da o tarihlerde çok ucuz konaklamak da mümkün. Bu da müjdesi olsun.

geçen sene son yarışlarda 40 + master ları 30 + birleştirmişlerdi bu sene ne old haberi olan varmı hiç bir yerden haber alamadım arkadaşlar bir bilgi veren olursa sevinirim

01.08 - 01.08 International Isparta MTB Cup - Isparta TUR
Class 2-XCO ME-MJ-WE
01.08 - 01.08 Turkish MTB National Championships - XCM - Bolu TUR

arkadaşlar yukarıda belirtdiğim tarihler çakışmıyormu buna çare olarak bişiler yapmalılar böyle olmamalı bence

arkadaşlar lisanlar için federasyonun sitesinde link var artık online olarak yapılacakmış bilginize :in:

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Geri