Scudo Sports

2010 Trek Fuel EX 5

Scudo
Gule gule kullan, sanirim bisiklet forumdaki Lance'in dukkanindan alinan ilk bisiklet. Austinde dag bisikleti icin uygun guzel arazileride bana bildirirsen sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: onur demirer
Herkese tesekkurler, ama su an pisman oldum resmen aldigima, yagmur yuzunden binemiyorum, derste yurda gitsem de kapali otoparkta binsem gibi hayaller kuruyorum, dun de zaten uyuyasim gelmedi alet yanibasimda dururken :D

Acikcasi fs olarak indirimle fiyati en makul olan bisikletlerden biriydi bu, dukkanin havasi calisanlarin tavri da iyi olunca oradan aldim. Tek sorun aksesuarlarda hicbir fiyat avantaji yok, zaten ragbet goren bir yer oldugu icin anca bisikleti aldim diye dusunup tasinip 10% indirim yaptilar.

Ozgur Bey ben de yakinda cikicam buradaki parklari gezmeye ama bayagi trail var, su adreslerde tum aciklamalari, zorluk dereceleri, fotograflari bulabilirsiniz:

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
Renk ve marka çok güzel , Hatta süper ötesi..Kazasız sürüşler.
Pedalı değiştirmeyi unutma.Sadece Öneri..:) Gezilerde de görmeyi çok isteriz..
Paylaşımın için çok tşk ler.İyi forumlar.Resmi de bayağ güzel eklemişsin. :)

• Beğen
@Kutay Özdemir

Komponent listesi de internetteki standart Fuel EX 5, tek degisiklik kisa gidon bogazi oldu.

Masa: RS Tora SL
Arka susp: Fox Float RP2
Frenler: Avid Juicy 3 185-160 mm
On artirici: Deore
Arka artirici: SRAM X5
Tekerler: Bontrager Ranger cember Shimano M475 gobekler
Aynakol: Shimano M442 seri disi
Lastikler: Bontrager XDX, bunlar hakkinda bilgisi olan??

Tum kokpit malzemeleri de giris seviyesi Bontrager parcalari.

Bugun havanin acmasini firsat bilip hemen sehir boyunca yayilmis insanlarin yuruyus, kosu kopek gezdirme, bisiklete binme gibi faliyetlerine ayrilmis patika(trail) agina daldim :D

Yolculugum cok guzel basladi, 10 dk dan kisa surede trafikte surup hemen patikaya ulastim, basta nehiri takip ediyo olmasi hic koymadi tas ustunde guneslenen kaplumbagalari seyrede seyrede gidiyordum ki bir yol ayrimina geldim. Yayalar bir tarafa saparken bisikletli biri diger yolu secti, secmez olaydi. Biraz gittikten sonra bu yolun dun yagan yagmur yuzunden yaklasik 30 cm derinliginde taslik iki adet nehir gecisi oldugu anlasildi. Bi tane abimiz lefty cannondale'iyle traktor gibi gecti, ben de onun gaziyla geciyim dedim ama yari yolda dengemi kaybettim :p E devamini da yurudum ayaklar sirilsiklam:) neyse hava iyiydi islak islak devam ettim, tek sorun buradan itibaren 500 m boyunca deli gibi oten disklerin yayalarin odunu koparmasi oldu:D Donuste yine Mellow Johnny's e ugrayip oten disklere baktirttim ve hafif agriyan bileklerim icin fren kollarini ayarladik.

Bu geziden de birkac fotograf:

Belli olmasa da bu ayakkabilarin ici su dolu:)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Hayırlı olsun.Görünümü, kalitesiyle çok iyi bir bisiklet.Güle güle kullanın.

• Beğen
çok güzel görünüyor kazasız sürüşler

• Beğen
son resimdeki bisiklet dükkanı neresi yav süper yapmışlar...bar sandım başta dikkatli bakınca anladım...

• Beğen
mükemmell.. gule gule kullan..

• Beğen
Bi de mavi bi suluk kafesi + beyaz suluk ya da beyaz suluk kafesi + mavi suluk takılsa daha güzel durur gibi :) hayırlı olsun bisikletiniz güzelmiş :)

@Taner Rona

Dukkan Texas/Austin'deki Mellow Johnny's. Lance Armstrong'un sahibi oldugu yer.

@Ozan Karademir

Zaten ozunde single pivot bir sistem ve basit. Ucakla getirirken de tamamini soktugum ve tum baglanti rulmanlarini yagladigim icin her parcasini biliyorum. O yuzden kafamda sorun cikarma derdi yok:)

Soyle bir fotograflara baktim da esofmani siyirip parkta turlama gunleri cook eskide kaldi zaten, artik Eymir ve ODTU arazisini arsinliyoruz:)

@victory

Ben de zaten kadroya bitmistim alirken. Diger parcalari da artik eskidikce, kirildikca degistiririm. Hafiflik takintim yok, aktarma sisteminde Deore ve X5, frenlerde Juicy 3 de su an is goruyor. Zaten biraz daha freeride'a yakin kullanmak istedigim icin birkac degisiklik yaptim :

Gidon: Easton EA50 DH 30 mm riser
Gidon bogazi: Easton Havoc AM 50 mm
Jantlar: Mavic EN321 cemberlerle tekrar dizildi
Pedallar: DMR V8 platformlarla degisti

Bu sekliyle toplanmis hali su konuda vardi, zaten gorunuste pek fark yok ama...
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=64385&page=2

@aLi D0ĞAN

Oneri icin tesekkurler. Su, yedek ic lastik, takim seti ve cuzdani tasimak icin bir Camelbak almistim, onu kullaniyorum su anda.

Geri