Scudo Sports

2010 sedona x11 LÜTFEN YARDIM !!!

Tepki
15
Merhaba ben izmirdeyim ve scott voltage yz 35 kullanıyordum fakat 4.5 5 ay da kadroyu kırdım ve yakın bir sürede yeni kadro gelecek ama ben SEDONA X11'e geçiş yapmak istiyorum single speed için uygun kadrosu var ama hiç sedona kullanmadım sağlammıdır açıları nasıl maşası nasıl bunlar hakkında beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum teşekkür ederim iyi günler

Scudo
yz 35 mi kirdin? resimleri varsa eklesene! 2 sene oncede ali 2007 model yz35 kirmisti bende yz1 i catlatmistim. resimleri varsa ekle, bu arada kirilanlarin hepsi izmirden sanirim :D

2010 sedona borla dış görünüş olarak iddali bir bisiklet gibi gözüküyor. Ayrıca yeni başlayan yada orta seviyeli bir street sürücüsü için gayet güzel bir bisiklet bence. Parçalarının çoğunu biliyorum, gayet güzel parçalar.

@Konuralp Erdil

sedona borla mı? sedona x11 den bahsediyoruz. :eek:

2010 x11 e Gelirsek bek birkaç defa yakından gördüm bayağı sağlam bişeye benziyo.

üzerindeki ekipman fiyatına göre gayet iyi özelliklede crazy bob lastikler :D.bna hiç bir sorun çıkarmadı ancak ön dişli hafif büyük onu küçültmekte fayda var

bugün yada en geç yarın almak üzereyim bisikleti bakalım bir tek aynakolu değiştirecem hussefelt ile umarım dayanır scott 4 ayda kırıldı. birde uğur için resimleri ekliyecektim ama beceremedim en kısa zamanda onuda koyarım hakketten bütün kırılan scott lar izmirden ya sıcaktan yada insanında var :D

Sedona x11 güzel bisiklettir şimdiden hayırlı olsun.

sedona hakkında genel bir yorum yapmak gerekirse iyi bir markadır ama scott kadar değildir bana göre

bendede X11 var durumum sıkışık olduğundan üzüle üzüle satıyorum.. ama bana kalırsa gayet ideal bi kadro ve bisiklet..

eVet bisikleti bugün aldım renk uyumu zaten mükemmeldi fakat bisiklette ufacık bir ses bile yok akıcı göbekler novatec rulmanlı göbekler maşa üzerinde biraz oynama yaptıktan sonra mükkemel bir bisiklet olacak inş

Geri