Scudo Sports

2010 sedona 321

Recep Volkan ÇETİNCEVİZ

Forum Bağımlısı
Tepki
177
Bisiklet
Scott
BİSİKLET ÖZENLE TOPLANMIŞTIR YAKLAŞIK 1 2 SENE KULLANDIM KADRO OLARAK ÇOK FAZLA SATILMAYAN NADİR KADROLARDANDIR BANA KALIRSA SEDONANIN ÜRETTİĞİ EN GÜZEL KADRO DİYEBİLİRİM OLDUKÇA HAFİF TAHMİNİ 9 KG CİVARINDA AĞIRLIĞI VAR ALACAK OLAN ARKADAŞA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN YOL BİSİKLETİ KULLANDIĞIM İÇİN ARTIK KULLANMAMAYA BAŞLADIM VE BOŞTA DURUYOR TEMİZLEDİM VE KULLANMADAN BEKLETİYORUM
KADRO: 2010 SEDONA 321 (6061) ALÜMİNYUM 17 MEDİUM
JANT ÇEMBERİ: ALEXRİMS RACE 24 "ÖLÇÜ (28)"
GÖBEK: NOVATEC GÖBEK A271SB-F372SB
DIŞ LASTİK: HUTCHINSON TOUR DE FRANCE (KEVLARSIZ)
AYNAKOL: SHİMANO SLX 44-32-22
ORTA GÖBEK: HOLLOWTECH II SM-BB70
ORTA AKTARICI: DEORE LX
ARKA AKTARICI: DEORE XT SHADOW
RUBLE: SHİMANO LX
ZİNCİR: SHİMANO LX
V FREN BACAK: ZZYZX USA
FREN KOLLARI: ZZYZX USA
VİTES KOLLARI: DEORE
SELE: SELLE İTALİA SLR BEYAZ (135 GRAM)
SELE BORUSU: İSİMSİZ
SELE KELEPÇESİ: AMOEBA KIRMIZI
GİDON BOĞAZ: UNO (7050) ALÜMİNYUM KARBONDAN DAHA HAFİF 98 GRAM
GİDON: FSA K FORCE DÜZ GİDON (ORJİNAL)
ELCİK: TRİGRAM BEYAZ
SULUK KAFESİ: ALÜMİNYUM GRİ
FİYAT:1700TL
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
Zamanında bulamamıştım şu modeli.Hep sevdim rengini,hatlarını.

Bu cümleyi ben de hiç sevmem ama affınıza sığınarak, parçalama durumu olursa kadroyu alabilirim. Bir soru daha, kredi kartı ile almak mümkün mü? Teşekkürler şimdiden, iyi satışlar.

İlan güncel.
2010 Sedona 321 zamanında cyclocross için üretilmiştir dişli lastikler ile daha iyi görünecektir.
http://www.zensurweb.com/bikes/cross_speed.jpg

Parça parça satılmayacak kredi kartı ile ödeme nasıl oluyor bilmiyorum bu yüzden peşin.

arka bagaj takılırsa.. bisiklet uzun turda zorlanır mı ? (jant sayısında dolayı)

Sayın Rahmi tam olarak ne dediniz anlamadım bu bisiklete bagaj hiç takmadım şehir içi turu için idealdir hafiftir performans olarak iyi bir bisiklettir.

1600tl güncel. Kargo konusunda kafanızda bir şey takılmasın sedona'nın kendi kolisi ve köpüklü poşet ile gönderilecektir TÜRKİYENİN HERYERİNE ARAS KARGO İLE UYGUN FİYATLI GÖNDERİLİR. VE YANINDA BEYAZ PEDAL VERİLECEKTİR.

Geri