Scudo Sports

2010 model TREK bisikletler

Ozzgurr

Forum Bağımlısı
Tepki
1.613
HT resimleri bulamadim, artik bunlarla idare edecegiz simdilik. Gordugum kadariyla US fiatlari artmamis top modellerde. Top Fuel 9.9 icin " Tahrik edici sekilde" hizli yorumu yapilmis bikemagazinede.

(link)

(link)

Asagidaki modelde lastigi arka taraftan tutan parcada icten siyah ve dis tarafta kirmizi TREK yazisinin birbirini tamamlamasi hos olmus;

(link)

Scudo
trek bu sene kendini aşıcak hatta herkesi aşıcak özellikle hasta olduğum sram redwin seti kullanırsa kesin bir 8500 alıcam kaçmaz gene aşık olucaz bisikletlere napıcaz biz yaa

valla 2010 senesi cok janjanlı olucak :D:D renkler süper ya

Bugün 2010 Trek aldım 6000 gri siyah istanbuldaki bisikletim corratec den sonra biraz daha kaliteli komponentler var üzerinde yanlız vites değiştiricileri sram 5 ler deki plastik kalitesi ucuz gözüküyor onları değiştiricem acilen birde aynakol ben XT ye çok alışmıştuım sanırım onuda değiştiricem hemen

@Nyo Ykpogl
Bende 2009 Fuel EX9 vardı kısa süre öncesine kadar.. Çok başarılı bir tasarımdı. Bisiklet ağırlığı (19.5" Kadrolu) 12 kg civarıydı. Böyle bir bisiklet için çok iyi bir ağırlık (hafiflik) .. Kadrosu da 2.5 kg olması normal.

Top Fuel'lar biraz daha cross country Fuel EX ler ise cross country-freeride arası bir bisiklet.. EX'lerde amortisörlerin çalışma alanı biraz daha fazla..
Bizde satışta şu an 2009 Fuel EX 8 var..(2009 un rengi 2010 Fuel EX8 den daha güzel söyleyeyim..)Altta:
http://img5.imageshack.us/img5/8413/fuelex8blackwhiteresize.jpg

Şimdi baktım da 2010 modeli 2009 a nazaran renk olarak gerçekten çok silik.

renk uyumları müthiş olmuş. diğer markalar altta kalmaz heralde. güzel görüntüler bizi bekliyor.

Geri