Scudo Sports

2010 Merida modelleri

Scudo
Ben görsellik olarak pek ısınamadım bu seneki modellere açıkcası ama yakından görmekte fayda var.Yazı karakteri geçtiğimiz yıllarda daha güzel duruyordu sanki kadroda.

(link)

(link)

müthiş modeller yapmış merida baya zorlayacak bizleri :)

Bu meridalarda çok hoşuma gidiyor.2010 modelleri çoook güzelmiş ya.paylaşım için teşekkürler

meridalar iyi güzel hoş da ekipmanı o kadar üst düzey tutmaya calısırken neden masalarını alt düzeyden seciyor anlayamıyorum. Kadro tasarımı olarak köşeli hatlarıyla özdeşlesmis güzel bisikletler (sahsen sedona köseli hatlarını sevemedim) ama gecen senelerdeki modellerde lx-xt li saglam jant seti ve hidrolik fren setleri olan modellerinde bile xcm xcr bulundurabiliyorlardı en azından bir epicon olsaydı bari hadi cok üstlere cıkmadın diyesi geliyor insanın.

Ama maşa secimlerine kafayı takmıs oldugumu es gecersek, genel olarak tasarımını ve saglamlıgını konusan bir marka merida...

Ya bir bakıyorum bir daha bakıyorum.

kadrolarının köşeli olması çok güzel gözüküyor gözüme

2010 modellerının satısı hakkında bılgısı olan varmıdır arkadaslar?pıyasaya cıktımı turkıyee alabılecegımz satıs noktaları ıstanbul ıcın.
bu hafta son asamadayım 2009 tfs 500 modelıne yogunlastım fakat 2010 modellerıde gormek ıstıyorum.
turkıyede satısa basladıysa olan yerlerı yazarsanız sevınırım.

Geri