Scudo Sports

2010 Corratec Revolution "Yeni Dostum"

hocam bisikletin tam modelını rica etsem ozelden atarmısın aldıgın yerın linkini atsanda olabilir

• Beğen
Tepkiler: burakb
Scudo
50 msj hakkını doldurmadıgım ıcın ozel mesajınıza tesekkur edemedım k.bakmayın hocam. Ilgınız ıcın tesekkurler gercekten harıka bı bısıklet gule gule kullanın :)

• Beğen
Güzel bisiklet.Özellikler rengi harika.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle...

• Beğen
Bisikletiniz harika.. Güle güle kullanın..
Ben de incelemiştim bu bisikleti internetten.

Deneyimlerniz? :) Onları da anlatır mısınız?
Corratec carbon, nasılmış, yeterince fark hissettirdi mi?
Nereden ve kaça aldığınızı da (isterseniz özel mesajla) yazarsanız çok sevinirim.
Sevgi ve dostlukla.

• Beğen
Maşşallah buna insan ayrı bir şevkle biner ya!
10 saat sürüyorsam 15 saat inmeden binerim

• Beğen
Aaaaaaaahhhh ah manyak bir makine kazasız sürüşler enk zaten süper..İçimiz açıldı akşam akşam...

• Beğen
Bisikletiniz gerçekten çok güzel. Güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin inşallah.

Bende ilerde böyle bir şey almak istiyorum. Bende nasip olursa inşallah ya bundan alırım yada Scott'un spark 10 modeli olabilir mesela. Bunun world cup modelinin adı üstünde dünya şampiyonluğu var heralde. Gerçekten güzel makine. Sadece çok bozuk arazideki performansı nedir merak ediyorum. Arka teker çok zıplatır mı acaba? Spark arka amortisörü ile birlikte bu açıdan biraz daha avantajlı olur heralde.

• Beğen
Sonradan aklıma gelen bir şeyi de eklemek istiyorum. Her ne kadar spark model bisiklet de alabileceğimi söylemiş olsamda, scott marka bisikletlerde de beni endişelendiren bir konu var. Scott'un kadroları çok hafif ve görünüş olarakta çok ince ve narin gözüküyorlar. Bu rüzden scottun kadrolarının dayanıksız olabileceği düşüncesi kafamda oluşuyor. Corratec'in kadrosu dolgun, çok sağlam gözüküyor. Buda corratecin avantajı heralde.

• Beğen
@Hakim Arslan

Çok güldürdün beni, Allahta seni güldürsün. :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

bu bisikleti aldığınızda bu pedallar üzerindemiydi yoksa ilaveten para veriptemi aldınız yoksa orijinal kendi pedalımı

• Beğen
@yusuf bekar

bunlar sanırım zzyzx'in pedalları easyclick diye geçiyo, sonradan almak isteseniz bulamazsınız ;)

• Beğen
bu bisikletin üzerinde orjınal olarakmı wardı yoksa sonradanmı takıldı sonradan takıldıysa bu bisikletin üzerinde nasıl bir pedal wardı kilitli düz pedal vb.

• Beğen
fotoğraflara bakarken kendimden geçtim. gerçekten harika bir bisiklet. nazar değmesin. kazasız belasız güzel günlerde kullanırsınız inşallah

• Beğen
@H.Deniz Kalaycı

geliyorda ama hangi model kilitlimi düz pedal mı amacım bunu öğrenmek orijinal aldığınızda bisikleti hangi pedal geliyor

• Beğen
Geri