Scudo Sports

2010 Bianchi slr 200 (52 )kadro Pazzaz maşa

Ferhat Köse

Forum Bağımlısı
Tepki
8.275
Bisiklet
Bisan
Soner Kulak arkadaşımzıdan scott kadro maşa aldığım için 6 aydır kullandıgım 2010 model SLR 200 52 cm kadro ve sonradan hafifletmek için aldıgım Pazzaz karbon maşayı toplam 250 liraya satıyorum.Kargo alıcınındır.İstenilen kargoyla yollanır.Kadro değişimini haftasonu yapacagım ıcın şu an bisiklet halindedir o yüzden ayrı resim çekemiyorum.Haftasonu hem detaylı resimler hemde ağırlık bilgileri eklenecektir.Ufak tefek taş sıçramaları dışında görsel rahatsız edecek hiçbir sorunu yoktur.Darbe, kaza ,çatlak kesinlikle yoktur.

http://img830.imageshack.us/img830/3249/1000461u.jpg

Scudo
yanlış yazmadınız değilmi alu kadro + karbon maşa 250 TL :eek: :eek: :eek:
zannedersem furş takımıda fiyata dahil .

@Bülent ÖZER

Aynen öyle alu kadro artı pazzaz karbon maşa. fruş takımının markasına bakmadım ama rulmanlı onu temizlerken biliyorum :) fruş takımınıda vereceğim. 250 lira kargo dahil değil.Pazarlık kesinlikle olmayacak.ben yeni kadroyu Pazar günü İzmite almaya gideceğim aynı günün akşamı kendi malzemelerimi taşırım bu kadro maşa boşa düşer. pazartesi istenilen yere yollarım.

@Gökhan Oğuz

Mailinizi cevapladım kadro maşayıda sizden cevap gelene yada yarın akşama kadar size rezerve ediyorum ilk mesajı attıgınız için.

Gökhan Oğuz vaz geçerse ikinci sırada Serhat Toy arkadaşımız vardır.Bilgilerinize....

Kadro maşa Gökhan arkadaşımıza satılmıştır.Satış Pazar günü elden gerçekleşecektir.Aksi bir durum olursa yayınlarım.İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler.

Satış bugün elden gerçekleşmiştir....İlan kilitlenebilir.Herkese teşekkürler....

Geri