murty
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.176
- Bisiklet
- Giant
9000 km otede arazide yeni yilin ilk kazasini Dun Turkiye saati ile 11.25 civarinda gecirmis bulunmaktayim .Universitenin icinde arazide yol alirken on suspansiyonun azizligine ugradim.Genis bir cuur uzerinden ziplasammi ziplamasammi derken ziplamisim
ve sonuc fotograflarda dah net gorebilirisiniz,once omzumu sonra suratimi yere vurdum,ALLAH KORUDU gozume milemetreler kalmstiki cok sukur durmusum ,vurma aninda kulagimda bulunan kulaklik kablonun cekme etkisiyle kulagimi yirtti ,dusmek mesele degilde vurus anindaki o basinc agrisi hala beynimde ,yerde bir 10 dk birseyler aradim bende bilmiyourm ne aradim ,ama an kotusu CINLI DOKTOR :boese157: beni sira bekletti, aslinda sadece kulagimdan kan geliyordu ama hemsireden ayna isteyince gercegi bende sonunda anladim
Omzum ezilmis durumda doktor 10-12 gun yatak istihareti dedi ve gozum giderek morariyor ve sol gozumden kulagima kadar olan deri kalkmis durumda ,ilkyardim konusunda pek bilgim yok su an yara uzerine su degdirmemem gerekiyomus...
Bisikletime gelince
1.suspansiyon kollarindan biri kirildi
2.jant ve teller perisan durumda ...
bir kac foto yollaycam bugun ....
Omzum ezilmis durumda doktor 10-12 gun yatak istihareti dedi ve gozum giderek morariyor ve sol gozumden kulagima kadar olan deri kalkmis durumda ,ilkyardim konusunda pek bilgim yok su an yara uzerine su degdirmemem gerekiyomus...
Bisikletime gelince
1.suspansiyon kollarindan biri kirildi
2.jant ve teller perisan durumda ...
bir kac foto yollaycam bugun ....