Scudo Sports

2009 SCOTT SCALE 70-Aciliyetten Kelepir fiyata :(

kadroyu satmayı düşünürsen alırım...parçalamayı düşünmüyomuşsun ama...belki vazğeçersin...alırım kadronu selamlar...

Scudo
Fiyat 2. el için biraz fazla değil mi? Araştırdığınızda sıfırını 600€ ve altında satan birçok yer var..

@bryant91

zilinizin manevi değeri var herhalde

2008 kasımda aynısını silivri kipa dan 2,5 tl ye almıştım... :D

lasdiklere talibim
Hayırlı satışlar

@deniz baloğlu

sıfırını 600 euro ya bulursanız banada haber verin. 2009 model scoot scale yi 600 euro ya almak mümkün değil. bendede scoot scale var 800 euroya almıştım 2 ay olmadı henüz ve 1 kez olsun kulllanmadım. 600 euroya bulursanız 1 tanede yedek almayı düşünürüm.

insanları yanlış yönlendirmeyelim diye yazdım. yoksa ilanlar cevap yazmamaya özen gösteriyorum.

@deniz baloğlu

Fiyatım uygun.İsteyen istediği yerden alsın istediği fiyata .ben zorla alın demiyorum kimseye.fiyat budur. şu an ki piyasaya göre gayet iyi fiyat. Daha ucuzunu bulursanız onu alın.

@Ahmet ölmezTürk

zili hediye ettim de birine onun için dahil değil fiyata.

bisiklet komple olarak rezervdir.Satıldı da diyebiliriz.parçalanmıycak gibi malesef ...iyi forumlar

@emreden

kesin satıldı bisiklet teoride.parası yatacak bugün yarın onu bekliyorum:eek:

İlan günceldir arkadaşlar.
acil satılık

alacak arkadaşa kargoda yardımda bulunacağım,kesinlikle süper bir alettir ben kefilim arkadaşın bisikletine.iyi günler

bu bisikleti doktor sattı herhalde kadrosu büyük olmasaydı alabilirdim.bsikleti ozaman satışdayken takip ettim iyi satışlar alana hayırlı olsun

@bryant91

e arkadaşım sana mail at dedik ama di mi. kaçırdın kesin alıcıyı bak, 3 saat önce gittim corratec motion aldım.

neyse, kısmet değilmiş.

@emreden

sağlık olsun. olay kesinleşir kesinleşmez size haber verdim gerçi.
bi 4-5 tane kesin alıcıyı kaçırdım zaten bazı talihsizlikler yüzünden:(
İlan günceldir.

@power_scott

hayır henüz satılmadı. :eek:

İlan günceldir.
bi süre ilanımı evoluzi0ne güncelleyecektir.

onunla da irtibata geçebilirsiniz. bana tel den de ulaşabilirsiniz.
0555 684 37 48
selamlar.

@sadık1964

- Ben de bunun aynısının S kadrolusu bulunuyor. Bu soruyu sorduğunuz için yazayım dedim ciddi iseniz bana özel mesaj atabilirsiniz.

- Bu bisiklerin sıfır satış fiyatı 990€+KDV' idi, 600 € değildir.

- Bu bisikleti alan veya alacak arkadaşa hayırlı olsun derim, gerçekten çok güzel bir bisiklettir. Özellikle kadrosu çok güzel bir kadrodur. Kadorunun SCOTT'un yarış takım renklerinde olması en büyük estetik artısı.

arkadaşta acil diyor bir kuruş aşağıya inmiyor nasıl acil anlamadım neyse hayırlı satışlar

Geri