Scudo Sports

2009 Salcano Ng 303 SD

sağolun arkadaşlar yorumlar için teşekkürler..

Scudo
Bisikletiniz hayırlı olsun. Dağ, tepe dolaşmanız dileğiyle. Küçük bir tavsite: Amortisördeki ve kadrodaki fren pivotlarını sökerseniz bisikletinizin daha yakışıklı duracak ;) )

• Beğen
Tepkiler: ufuk_
Gerek özellikleri gerekse kalitesiyle süper bir bisikletiniz var güle güle, uzun yıllar boyu kullanın.

• Beğen
@bisikletcanavari

bu resimler bisikleti alıp eve getirir getirmez çektiğim ilk resimler olduğu için hiç ellemeden çekmiştim.Dediklerinizi yapıcam sağolun:)

@monstermania

Aslında bei şaşırtan diğer noktada bu.Salcanonun sitesindeki resmi ile biskletin gerçek hali biraz değişik.Kadro geometrileri biraz daha farklı.Yani bisikleti yakından görüp daha iyi tanıyabilirsiniz.

Olay budur, bisiklet budur, işte Salcano 2009.
Harika bir bisiklet.

• Beğen
ufuk yeni bisikletin hayırlı olsun güle güle bin:D
bir sorum olucak aslında birden fazla...
normalde giant brass 2 düşünüyodum taaki bu resimleri gören kadar çok güzel bisiklet çünkü:D

arazide kullandınmı hiç ve frenler nasıl iyimi?
kadro açıları sert sürüşler için rahatmı?
birde daha yen çıktılar geçi ama nasıldı yani sert kullanımda iste arazide kullanmada faln nasıl bi dayanıklılık sergiler acaba yarıı yolda bırakmaz heralde dimi?

@gvenc_mtb

Bisikletin yarıyolda bırakacak bir bisklet olucağını düşünmüyorum:D
İkincisi arazide kullanmadım daha henüz fazla kullanabilmiş bile değilim İST/Başakşehir e şimdi kar yağdı heryer bembeyaz artık karda denerim:D
Frenler ise Hidrolik olması baya güzel bişey çok ta iyi tutuyo.Aldığım yerden daha yeni ısındıkça diskler üstündeki tabaka kalkar dahada iyi tutar zamanla dediler.Yani fazla deneme şansım olmadığı için bisikleti şimdilik söyleyebileceklerim bukadar.:)

Öncelikle bisikletin hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Bende bu ay almayı düşünüyorum ama Ng 303 SD ile SDR modeli var bu ikisi arasında seçim yapmayı düşünüyorum. Aradaki fark nasıldır yardımcı olurmusunuz.

• Beğen
@CEM ATEŞ

Öncelikle mesajınız için teşekkürler.

Ng 303 SD ile SRD arasındaki fark şekil olarak kadro geometrisi.
Parçalara gelirsek SD Shımano Disk SRD ise Sram Disk olarak anılıyor.
Yani birisinin bütün parçaları shımano sistemden oluşmakta, senin istediğin ise sram sistemden oluşmakta umarım yardımcı olmuşumdur.

• Beğen
Tepkiler: CEM ATEŞ
@ufuk_

kadro geometrisi derken nasıl yani cidden fark varmı ben bi sram set var diye biliyodum ki SRD daha hos duruyo geometri olarak bana rahat ve atık sert kullanıma uygun olması gerekiyor... hangisini öneririsiniz??

http://www.salcano.com/userfiles/product/8_1.jpg

http://www.salcano.com/userfiles/product/7.jpg

ben bu iki kadro arasında boyut arasında bi fark yok masa ve sele borusunun olduğu yere bakılırsa ben birsey göremedim biri 14" biride 16" galiba...????

İki modelde sadece boya farkı var. Fotoğraflardan geometri farklı diye değerlendirdiğiniz olay ise fotoğraftaki iki kadronun farklı boylarda olmasındandır. Aynı boydaki iki kadronunda geometrisi aynıdır ;)

• Beğen
@bisikletcanavari

Evet bende 303 Sd yi yakından görünce kadronun resimdeki gibi olmadığının fakına vardım fakat 303 srd yi yakından hiç görmedim.Resime bakarak cevaplamıştım soruyu.Böylece sadece sram set farkı olduğu anlaşıldı:D

belki shimano hidroliklerde iyidi onlar hakkında bir bilgim yok ama avid 3 frenler hakkında iyi şeyler uydum ağırlığı ariç oyüzden çok cazib geliyo:D
bakalım ya giant brass 2 yada 303 SRD :D
bu arada sanırım size güle güle kullanın demedim bu kadar yorum dan önce
kusura bakmayın
bisikletniz gerçekten çok güzel parça olarakta richsey parçalar faln çok iyi :D
arazi foto larını da bekliyoruz:D:D

birde benim fotosunu koyduğum fotolar la size gelen bisiklet in selesi çok farklı
internetteki foto sele italia SLR a benziyo ama size verilen daha farklı acaba bizmi internette yanlıs görüyoruz yoksa cidden farklımı?

üstteki 2 resimdeki kadro ebatları farklı!

Dikkatli bakın siyahta üst boru dümdüz arkayı buluyor
diğerinde hafif yamuk...

umarım kadro boyları koymuşlardır bu sefer her seferinde 17.5" getirip satıyorlardı.

Salcano için bu donanım süper bir gelişme tebrik ederim güzel yapmışlar...
Fiyatı da uygunsa düşünülebilecek bir bisiklet ..

• Beğen
@Ercan Bayram

Evet haklısınız üstteki fotoğrafta boru dümdüz görünüyor 303 SD de.Ama ben bisikleti aldım ve öyle olmadığını gördüm benim çektiklerimede bakarsanız tam olarak boru dümdüz değil.

@gvenc_mtb

Öncelikle hayırlı olsuna bir sağolun diyelim:D

Sele ise sitedeki gördüğümüz ritchey sele ama benimkisinin üstündekiyle farklı sanırım.

Geri