Scudo Sports

2009 model trek 4300d -15c gore modıfıye

kuduzk9

Daimi Üye
Tepki
135
By (link) at 2010-10-09
http://img407.imageshack.us/img407/1163/19248107701822579527100.jpg

Scudo
Fotoğraflara bakmak tam bir işkence,ayrıca bu kadro malesef 2009 değil 2008 bilginiz olsun..

Bisikletin üzeri bayağı bir kalabalık.Yok yok üstünde nerdeyse...Sürmek zor olmuyor mu bu kadar ağırlıkla???Bir de resimler bakmak çok zor oldu.Küçük yükleseniz resimleri,ayrıntıları görürdük.Kazasız sürüşler...

• Beğen
Tepkiler: kuduzk9
sn. mustafa guler 2008 trek 4300d ı hatırlıyormusunuz

ayrıca resımler ıcın ozur dılerım buraya boyle yansıcagını tahmın etmemıstım kusura bakmayın acemılık ıste ole takılalım dedık tepkıler sahanee hele 2008e cok guldum acıkcası

rsımler ıcın pratık bılgı ctrl ye basılı tutun mausun encoderını gerıye dogru cevırın

ve tekrar ozur dılerım boyutlandırma ıcın

surmek zor olmuyomu ewet bıde 2010 4300d kım war yazın onu kullanıorum onda camurluk bıle yok ama gercektek kısları burda agır gecıyo.bolunun mengen ılcesındeyım ılceden dolayı yolların acılması zaman alıo haftalar boyunca aynı karın ustune yıne yagıyo ve yıne o yolu katedıoruz agırlık bı avantaj olmaya baslıyor lodos cıkıp gecede dona cekınce sabah 9kmlık bı buzun ustunde yol alıyorsunuz agırlıkmı buyuk bı lutuf gıbı ımdadınıza yetısıyor o zaman.o camuluklar pımas borudan zıncırın onune gelen karı bıle kuruyor.

boyle bır cografyada gunluk 20km 4 mevsım baska yapan varmı merak edıorum

allah senı emı nerdende buldun savas aracını sımdı ama yakıstı haa

bu agırlıgı surmek ewet ılk baslarda zor oluyo ama havalar acılınca 2010 4300d e bınınce o agırlıga alısmıs bacaklar pedallara yuklenınce kabus baslıyo ve ucuyoz boyna 34kg nere 14kg nere dımı :))

Uzaktan motora benziyor. :) Yine de güzel bisiklet..

• Beğen
Üstünde tam otomatik çadirda var desen inanarım.O derece olmuş...

• Beğen
bide resimleri becerebilseydin daha güzel olacaktı:)boyuttan dolayı görmek zor oluyor.güzel bisiklet güle,güle kullan.

• Beğen
aslında abartılcak bısey yok abrttıgım tek unsur oda akusu anca yetıyo ama yerı gelıo 5 saatım gece vaktı yolda gecıyo tek sarjla 9 saat kullandıgım oluyo

Değişik bir yaşam stili ve kendinden emin bir sürücü,destekliyorum kardeşim...

• Beğen
Geri