Bisikletin üzeri bayağı bir kalabalık.Yok yok üstünde nerdeyse...Sürmek zor olmuyor mu bu kadar ağırlıkla???Bir de resimler bakmak çok zor oldu.Küçük yükleseniz resimleri,ayrıntıları görürdük.Kazasız sürüşler...
sn. mustafa guler 2008 trek 4300d ı hatırlıyormusunuz
ayrıca resımler ıcın ozur dılerım buraya boyle yansıcagını tahmın etmemıstım kusura bakmayın acemılık ıste ole takılalım dedık tepkıler sahanee hele 2008e cok guldum acıkcası
surmek zor olmuyomu ewet bıde 2010 4300d kım war yazın onu kullanıorum onda camurluk bıle yok ama gercektek kısları burda agır gecıyo.bolunun mengen ılcesındeyım ılceden dolayı yolların acılması zaman alıo haftalar boyunca aynı karın ustune yıne yagıyo ve yıne o yolu katedıoruz agırlık bı avantaj olmaya baslıyor lodos cıkıp gecede dona cekınce sabah 9kmlık bı buzun ustunde yol alıyorsunuz agırlıkmı buyuk bı lutuf gıbı ımdadınıza yetısıyor o zaman.o camuluklar pımas borudan zıncırın onune gelen karı bıle kuruyor.
aslında abartılcak bısey yok abrttıgım tek unsur oda akusu anca yetıyo ama yerı gelıo 5 saatım gece vaktı yolda gecıyo tek sarjla 9 saat kullandıgım oluyo