Scudo Sports

2009 model Sedona Borla Yeniden doğdu :)

Scudo
Sedona Borla ama taş gibi borla:) ya da BORLA diyelim büyümüş de abi olmuş borla olsun :D güle güle binin içinizdeki bisiklet sevgisinin hiç tükenmemesi dileklerimle bol pedallar..

• Beğen
Tepkiler: Yiğit Tosun
yeniledikce burada sizlerle paylasıcağım heğinişze sonsuz tessekurlerimi sunuyorum ..

saygılarımla

Yiğit Tosun

Kardeşim eline sağlık süper olmuş, yeni fotoğraflar ekleyip, eklediğin parçaları yazar mısın bize zahmet olmazsa ?

• Beğen
@KAAN SEVER

tabikide aldığımdan bugune değişen parcalar;

XCR maşa

carbon barendler ardından dan sedef boya ile boyanmış kırmızı ve pembe ile gecişyapan barendler

aynı zamnda 8li sitem dir (standartı 21 vites 7 li sistem)

fren kaliperleri kırmızı ya boyandı ve kışlık pabuclar kullanılmakta

lastik olarak IRC Mythos XC 2 kullanlmakta (kırmızı yanaklı )

arka aktarıcı shimano acera dır makaraları ise yine sedef boya kırmızı pempe gecişli boyadır ve rulmanlı makaralardır

ve son olarak pedallar spd dir shimano pdm-540 dır

selesini bu gun karbon kapladım ve o goruntuleri de burda paylasıcağım
siz yetr ki bu konuyu takib edin saygılarımla .. :)

çok güzel kareler :) katıldığın yarışlar bide kupa hakkında bilgi verebilirmisin?

guzel bir jant seti amayı planlıyorum yaklasık 1.5 2 sene olmak uzere on tarafata hiçbir sıkındı yok ama araka taraf ta 2 kez gobek değiş ti shimano parallax BS den cok memnunum

Güzel bisiklet...Aksam olarakta iyi.Yarış resimleri güzel olmuş...Beğenerek baktım resimlere...Güle güle kullanın...

• Beğen
Resimler çok güzel, başarılarının devamını dilerim.

• Beğen
@atakan tosunoğlu

tabikide ;

Kupa 2.cilik kupamdır buyukcekmece bisiklet klubunun duzenlediği amator bir yarıstı 5km den olusan duz yol bir parkurda gecen 5 turluk bi yarıstı ;)

2011 borla kullanıcısı olarak sedonanın bisikletleri çok güzel sizinki ayrı bi güzel umarım daha iyi performans ile daha iyi bisikletlere sahip olmak dileği ile ... iyi günler

• Beğen
Geri