Scudo Sports

2009 mirraco option beyaz

Scudo
Hoş Olmuş Güle Güle Kullanman Dileğiyle Allah Kaza Bela Göstermesin ;)

• Beğen
Tepkiler: isakcan
Bu Arada ''''' Sayısal''' Adlı üye Güngörendeysen msn Adresimi Eklermesin Akşamları Beraber Sürelim ''''sefa.breakboy_16@hotmail.com''' olmadı Tanışma Bölümünde BAHÇELİEVLERDEKİ BMXCİLER adlı Topic Var ordanda Yazarsan Sevinirim

• Beğen
@_vage_

ewet kardeşim gng deyim tabi ne demek bnde zaten birisini arıyordum sürmek için bu qün pazar qel işin yoksa süreLİm..... (KENDİNE İYİ BAK)

sen bununla ne yapıorsun flat mı street mi ayrıca street de düz pürüzsüz peg olr koltuk dipte olr

Ayrıca pegler zaten pürüzsüz değilmi. sadece şeritler var üstünde benimkindede var onlar.

Bu Bisikleti Görmüştüm.Gidon boğazı uymamış gibi.Gözüme Çarptı.İstediği Şekilde Koltuğun Ayarını Ve Peglerin Pürüzsüzlüğünü Ayarlayabilir Kendi Seçimidir:)Nasıl Rahat Ediyorsa:)Yaz Gelsede Alsam Bende bir 2010:D:D

• Beğen
Güzel bir çalışma olmuş renkte ayrı bir hava katmış bi bmxciye ne kdr denebilir bilmem ama genede kazasız belasız kullanmaya calış :)

• Beğen
güle güle kullan kardeşim ben de dün aynısından aldım.bi sorum var.sele aşağıdayken mi daha rahat street yapılır yoksa yüksekken mi?

• Beğen
@deniz07

senin seçimin ama koltuk sıfıra inince bütün street le ilgili (180,360,barspin,grind,table top,turndown....vs) şeyleri tam yaparsın ama barspin atman için koltugu biraz kaldırmalısın yani yeni kullanıcıysan biraz kaldırmalısın bu benim görüşüm kolay gelsin:D:D

@mtone

street şimdi birde son resimlerine bak kardeşim

intro kadromu satıyom alan olursa ulaşabilir bana fiyat 370

Geri