Scudo Sports

2009 Merida modelleri

2009'da kadro satışı olacak. Büyük ihtimal HFS serisinden de kadrolar olacaktır.

Kesin model ve fiyat vermek şu an için doğru olmaz.

Selamlar,

• Beğen
Tepkiler: Önder Tarım
Scudo
öncelıkle merhabalar merida 2009 matts tfs cx 1000 v almayı dusunuyorum ne kadara bulurum ızmırde yada nette en uygun

slm kadroyu nekadara aldınız bende alıcamda ikinci el ve sıfırını ne kadara alırız

piyasa da 450 tl civarına bulabilirsiniz ama bulmanız biraz zor şu an için boyunuza uyucak kadroyu bu modelde ama kesinlikle tavsiye ederim daha öncede pekçok kadro kullandım ve açı olarak rijitlik ve hafiflik olarak kullandığım en iyi mtb kadrosu diyebilirim boyunuza uygun bulursanız kaçırmayın

HFS modellerinde 175 boy için 16" kadro uygunmudur sizce? Markadan markaya değişiklikler olabilir düşüncesiyle bir fikirlerinizi almak istedim.
teşekkürler

Yeni jant setiyle artık daha güzel duruyor. :)

• Beğen
Tepkiler: livestong
@orhan34

Evet, o kadroyu düşünerek sormuştum, teşekkürler

Artık ben de merida kadro kullananlar ailesine katıldım bir adet hfs 3000D ile

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Marka: Merida TFS TRAIL 500D

Detay: SPEED:S27. SIZES:15-17-19-21. COLOR:Oil glimmer satin. FRAME:Matts TFS-Trail-Disc. FORK:Rock Shox Dart 2 100 Lockout. BB SET:Shimano ES25 Octalink. BRAKE LEVER:SHayes Stroker Ryde. BRAKES: F/RHayes Stroker Ryde 180/180 mm. CHAIN:Shimano CN-HG53. CHAINWHEEL:Shimano M442 octa 44A-32-22. DERAILLEURS: F/RShimano Deore/Shimano XT Top Normal. FREEWHEEL:Shimano CS-HG50-9 11-32. GRIP:XM Comp. HANDLEBAR:XM Comp CEN 31.8 Rise. STEM:XM Comp OS CEN. HEADSET:M10 Neck. HUBS: F/RShimano M475 disc. PEDALS:XC Alloy. RIMS:Mavic XM117 disc. SADDLE:XM Trail. SEAT CLAMP:Merida Aero 35 QR ST. SEATPOST:XM Speed CEN SB20 31.6. SHIFTER: F/RShimano Deore rapidfire. TIRE: F/RMerida Trail 2.25. BELLYWS:-Alloy.

Fiyat: 1275 $

Merida bisikletlerinin bilesenlerinde xm ile baslayan parcalar hakınnda bilgisi olan varsa lutfen acıklasın.Kackar bisikletten bu bisikletin agırlıgının 13.3 kg oldugunu ogrendim.Bana bayagı fazla geldi bu agırlık acaba agırlıgın bu kadar fazla olmasının sebebi XM ile belirtilen parcalar mı?

Geç oldu fakat aslı bisiklet sadece (büyük ihtimalle) hfs1000 getirecek. HFS lerde kardolar tamamen aynı ama komponent farklı, bu nedenle hfs gelsin ne gelirse gelsin diyebiliriz. 250€ civarında olabileceğini söylemişlerdi.

• Beğen
Tepkiler: S.GUCLU
Tüm Merida severlere selam,

Bisikletimi ilk defa 14 mart 2009 tarihinde deneme imkanım oldu. Küçükyalı - Caddebostan arası yaptığım gezi sırasında kısa bir mola verip uzun zamandır hayal ettiğim ve sonunda sahip olduğum bisikletimin resmini çektim. Bu resimlerden hemen sonra başlayan yağmur yüzünden gezimi kısa kesmek zorunda kaldım ama Allah izin verirse bundan sonra her haftasonu, hatta fırsat bulabilirsem akşam iş çıkışı da sahil hattında pedallıyor olacağım. Herkese bol pedallı sağlıklı günler...

İlker

(link)

(link)

(link)

Geri