Scudo Sports

-2009 Fulcrum Red Metal 5 Jant Setİ-

Ahmet Göker Derya

Forum Demirbaşı
Tepki
444
2009 FULCRUM RED METAL 5 - Bildiğim kadarıyla Türkiye'de başka bir eşi yok.

Ağırlık: 1755 gr.
Özellikler:

Campagnolo'nun ürettiği dağ bisikleti grubu jantlarıdır. İnanılmaz akıcı pek çok uluslarası forumda yarışçıların ve tecrübeli kullanıcıların belirttiği deneyimledikleri akıcılıklarının ve rijitliklerinin en üst düzeyde olduğudur.
İtalyan malıdır. Ayrıca 20 mm Oversize aks kalınlığı ile inanılmaz bir rijitlik sağlanmış. Göbekleri rulmanlıdır. Klasik efsanevi Campagnolo yol göbeklerinin dağ bisikleti için olanıdır.
Fulcrum jant setlerini Absolon'dan ötürü bilen bilir :)

Freebodynin inanılmaz bir sesi var. Youtube'dan izleyebilirsiniz.
(link)

24 Aero telli, 2 ye 1 tel oranı- Ön jantta diskin olduğu tarafta 16 diğer tarafta 8 tel mevcut.Arka jantta ise aktarmanın olduğu ruble kısmında 16 yan tarafta 8 tel.
Çelik güçlendirilmiş Aero teller.
Kendi Quick Release leri ile beraber. (standart ölçüdeki QR ile 20mm sokma mil değildir)
Kitapçığı da beraberindedir.
6 Vida disk uyumludur.
İnanılmaz rijit, sadece bir kere maksimum 20 km İstanbul sahilde kullanıldı. Kısacası Sıfır.
Fulcrum Red Carbon alınacağı için satılıktır.
Fiyat:300Euro (Pazarlıksız)
Kargo alıcıya aittir.
Jantların bisiklet üzerindeki fotoğrafı:

(link)

Scudo
bisikletinde o biçimm yanii gule gule binn hayırlı satışlar

@GEMWK1

Sağolasın ancak bisiklet benim değil,yakın bir arkadaşımın. Jantlar bende ve satışı ile ben ilgileniyorum çünkü arkadaşım yurtdışında şu an.

Arkadaşlar jant gibi jant isteyen varsa bu seti kaçırmasın. Set Türkiye'ye bir adet özel siparişle İtalya'dan Fulcrum distribütöründen getirtildi.

Garanti belgesi, kitapcıkları da dahildir.

İlan Günceldir

bununlada ilgileniyorum ikisinden birine karar veririm kısa zamanda haber vericem tekrar size

Arkadaşlar aciliyetten dolayı jant setinin fiyatını 250Euro'ya indiriyorum :eek: Satış Cumartesi sabaha kadar geçerlidir,daha sonrasında herhangi bir aciliyeti kalmıyor. İlgilenen arkadaşlar aynı jantın ebay linkine bakabilirler:
(link)

çok güzel jantlar bisikletimi satıyorum aksi halde kaçmazdı.. :( iyi satışlar..

Geri