Scudo Sports

2009 böyle gezi böyle foto görmedi. Ama daha görecek.

@raven1442

Üstad, selam.
Fotolarımın kusurları var, var tabi... olmaz olur mu... hatta iyi ki var.. neden mi iyi ki var?
O digital fotolar kusursuz boyutunda güzel olsa bilgisayarımın başına kapanır evden dışarı çıkmaz ve her hafta sonu bisikletimle doğaya tekrar tekrar gidip orjinal kusursuz manzaraları bizzat yerinde izlemeye ihtiyaç duymazdım belki.. :) :) :)
Şaka bir yana, yapıcı ve yönlendirici yorumunuz için teşekkürler.

Aslında kullandığım makina kompak ama kompakların en fonksiyonellerinden birisi. Daha fazla teferruatlısı ile belki daha güzel fotolar çekmem mümkün olabilir ama ben çoğu zaman vakit darlığından dolayı hep otomotik mod'u tercih ediyorum zaten.

Mesela şelale yapmış nehir suyunu fazla pozlama süresi ve kısık diaframla "tül" şeklinde gösterebilirdim belki ama o fotoyu çektiğim zaman bu bekleme sürecine ne kanımdaki adrenalin düzeyim müsade ederdi ne de arkadaşlarım beni beklerdi.
Ben foto çekmek için herhangi bir yerde durduğum zaman maalesef adının baş harfi Ahmet Yıldırım olan :)D) arkadaşımız çoğu zaman beni beklemiyor. Ben de kaçak göçek bu kadar foto çekebiliyorum. Kendisini şikayet etmek gibi olmasın ama kendisinden bu bağlamda şikayetçiyim.. :)

Tekrar teşekkürlerimle birlikte sizin de fotolarınız varsa ve bize izleme fırsatı verirseniz seviniriz.

Scudo
çok güzel mesut abi harika muhteşem diyecek laf bulamıyorum inşallah öss den sonra bizde gezilere katılacağız

Yüz bin yılların yorgunluğu ile ayaklarını mavi gölün sularında dinlendirirken yeniden uyanan mevsime hazırlanır Anamaslar yavaş yavaş çıkarırken kışlık, beyaz kürkünü üstünden.
Ne bileyim böyle bişi yazmak geldi işte içimden. Herşey için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Murat CER
üstad ne söyleyebilirimki...her zamanki gibi olağanüstü bir gurup ve gezi...........devamını bekleriz..

• Beğen
Tepkiler: ahtt
Gezi zaten güzel olmuş da, fotoğraflar bambaşka. Hepsi çok iyi gerçekten ama 1. ve 6. ayrı. Onların büyük hali duruyorsa ve bana mail ile yollayabilirseniz çok sevinirim.
denizgokhantezcan@hotmail.com

harika fotolar memleketimin güzelliklerini iyi yakalamışsınız tebrikler...

@Faruk ÇUBUKCU

Konya-Manavgat turuna bekleriz. :)
Bu manzaraların eteğinden geçecez ;)

merak ediyorum,
ülkemizin bu güzelliklerini ortaya koyan bu nadide insanların ve tüm bisikletçilerin değerini toplumumuz ne zaman anlayacak? birde köpek sürüleri tabi :)
beyler elinize bileğinize bilginize sağlık, yeni turlarınızı bekliyoruz.

@İlkerGel

Vakit ayırıp cevap yazdığınız için biz de teşekkür ederiz. :)

@gezerfen

Güzel yorumunuz için çok çok teşekkürler. :)

Özgürlük ateşinin bisikletteki gücü ile sanatın ve sanatçının fotoğrafındaki zerafetinin birleşimi İronman ekibinin gezilerinde Mesut Girgiç in fotoğraflarıyla görsel bir şölene dönüşüyor. yeniyim,sizi izlemeye devam ediyorum.
(Ahmet hocaya ve dede ye) ..selamlar.

Fotoğrafçı mı olsam, bisiklet sevdalısı mı olsam diyerek bir an durdum. Sonra dedim ki "her ikisini de yapabilirsin Emre". Paylaşım için teşekkürler. :D

Geri