Herkese iyi akşamlar,
Arkadaşlar 3 ay önce trek 3900 d almıştım arkadaşımla beraber ,arkadaşımda 2008 6300 d almıştı.Arkadşım sağolsun beni her akşam ekti bisikleti aldığı gibi evine koydu.Şimdi yutdışında yaşıyacağından resmen bisikletini bana hediye etti
Miras bir yerde. 3900 'ümü geri verdim.Aslında çocukluğumdan beri bisiklete biniyorum.Keşke gönül isterdiki bu foruma daha önce üye olsaydımda sizin bilgilerinizle biraz daha uzmanlaşabilseydim şimdi hergün forumu mutlaka inceliyorum ve okuduklarıma hayret ediyorum.Bisiklet hakkında hiç bir şey bilmediğime karar verdim.En azından hangi parçalar daha verimlidir veya hafifletebilmek için neler yapılabilir öğrenmeye başladım.(Bu arada 30 seneyi devirdik

)Neyse lafı uzatmadan 6300d için nasıl bir geliştirme önerirsiniz.Mesela önce ben ön amortisörü değiştirmekle başlıyacağım neler önerirsiniz?Kısmetse 1 ay sonra Yurtdışına gideceğim ve ordan kaliteli bir kadro alabilirim.onuda alırsam gene sizlere danışarak donatmayı çok isterim.Kim bilir belki kendimi geliştirebilirsem belki yarışlara bile girerim
...Bu arada karbon kompozit malzemeler gerçekten bu kadar sağlammı? Çünkü kaldırımdan veya daha yüksek bir yerden atlayıp zıplarken kilonuzun 2 yada daha çok katı bir basınca maruz bırakabiliyosunuz bisikleti (95 kg olmusum).Neyse konuyu çok uzattım.Her türlü önerilerinizi bekliyorum.Hepinize kazasız belasız bol pedallı sürüşler dilerim.İyi akşamlar...(not konuyu yanlış yere açmış olabilirim kızmayın sakın ......)
Arkadaşlar 3 ay önce trek 3900 d almıştım arkadaşımla beraber ,arkadaşımda 2008 6300 d almıştı.Arkadşım sağolsun beni her akşam ekti bisikleti aldığı gibi evine koydu.Şimdi yutdışında yaşıyacağından resmen bisikletini bana hediye etti