Anıl Kuşaksız
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 500
merhaba
2008 model merida tfs-100v ve 2009 model sedona 711v arasında kaldım
biliyorum ikisi fiyat olarak aynı değil ancak kafam çok karıştı.
geçen yazın ortasından beri 2009 sedonaları bekliyodum, ancak 711v tam istediğim gibi çıkmadı. beklediğimden daha ağır ve kadrosunun şekli bi garip. bi çok tanıdığım tfs-100v'yi öneriyo. meridanın nerdeyse her parçası sedonadan üstün. aralarında yaklaşık 250 ytl fiyat farkı var. sizce fiyat farkına değer mi ? bisikleti bi kere ve evladiyelik almayı düşünüyorum, zırt pırt üst parça takmıycam, sağlam ve dayanıklı olmalı yani.. özellikleri;
merida:
http://www.performansbisiklet.com/images/product_specs/bisikletler/dagbisikletleri/merida/merida_tfs100_spec.jpg
sedona:
SR Suntour XCM MLO kilitli masa
AMOEBA Gidon-Bogaz grubu
Shimano Altus 8'li vites-Fren kollari
Tektro V Frenler
Shimano C-50 ön, Shimano Altus arka vites
KMC Z-51 Zincir
Shimano FCM-191 ayna kol ve Shimano Acera Orta göbek
Wellgo pedallar
Alexrims Ace-17 cemberler
Shimano Altus ön-arka göbek ve 8'li ruble
bisikletleri nerdeyse 1 yıldır araştırıyorum, yarın kesin olarak alıcam, konuyu görenlerin acilen bi fikir belirtmesini rica ederim
2008 model merida tfs-100v ve 2009 model sedona 711v arasında kaldım
biliyorum ikisi fiyat olarak aynı değil ancak kafam çok karıştı.
geçen yazın ortasından beri 2009 sedonaları bekliyodum, ancak 711v tam istediğim gibi çıkmadı. beklediğimden daha ağır ve kadrosunun şekli bi garip. bi çok tanıdığım tfs-100v'yi öneriyo. meridanın nerdeyse her parçası sedonadan üstün. aralarında yaklaşık 250 ytl fiyat farkı var. sizce fiyat farkına değer mi ? bisikleti bi kere ve evladiyelik almayı düşünüyorum, zırt pırt üst parça takmıycam, sağlam ve dayanıklı olmalı yani.. özellikleri;
merida:
http://www.performansbisiklet.com/images/product_specs/bisikletler/dagbisikletleri/merida/merida_tfs100_spec.jpg
sedona:
SR Suntour XCM MLO kilitli masa
AMOEBA Gidon-Bogaz grubu
Shimano Altus 8'li vites-Fren kollari
Tektro V Frenler
Shimano C-50 ön, Shimano Altus arka vites
KMC Z-51 Zincir
Shimano FCM-191 ayna kol ve Shimano Acera Orta göbek
Wellgo pedallar
Alexrims Ace-17 cemberler
Shimano Altus ön-arka göbek ve 8'li ruble
bisikletleri nerdeyse 1 yıldır araştırıyorum, yarın kesin olarak alıcam, konuyu görenlerin acilen bi fikir belirtmesini rica ederim