Scudo Sports

2008 Sedona ve Diğer Yenilikler

@cihan aksoy

cihan aksoy abinin dediği bence yeni forum konusu olmalı.çok doğru söylüyo.bu 1 kilo fark nerden doğdu.onu bir açıklayabilirseniz iyi olur.kafalar karışmasın

Scudo
@kir-pi

dış lastikler aynı.resmi biraz büyütüp analiz edersen görülüyo.herhalde iç lastiklerde fazla farketmez diye düşünüyorum.

761 ve 781 e hayran oldum:rolleyes:

761 imi geçen sene aldığıma da pişman oldum:D

beyaz komponentler çok yakışmış 781 e...harika bisikletler

bilgi için teşekkürler

süper vall bi tane gözüme kestirdim alacagım o kadrodan yani süper olmuş halil abinin katklarındn dolayı teşekkür ediyorum

Çok emek verilerek hazırlanmış besbelli..Renkler, modeller herşey çok güzel..Hepimize hayırlı, uğurlu olsun..:)

Bu sene Sedonalar cidden çok güzel olmuş. Ben sadece bişeyi merak ediyorum; yol bisikleti için 50 ve 53cm fazla küçük değil mi yoksa ben mi yanılıyorum?:)

Selam fotoları paylaştıgınız ıcın saolun bır sorum olacak kadrolar veya bısıkletler ne zaman şatışa cıkmaktadır.Bilgi verirsenız sevınırım herkeze sımdıden saolun ıyı forumlar

Mart ayının ortalarında satışa sunulcakmış yeni modeller.Tam bir tarih vermedi Gürol abi.

@sener35İnanın 2 kez ellerimle tarttım. Deore79'dan rica edelim tekrar tartsın.

• Beğen
Tepkiler: sener35
Düzeltiyorum. 761'in ağırlığı 12.2kg olmalı. Tekrar tartılınca netleşir. Büyük ihtimalle not alırken hata yapmışız, Halil'e de öyle bildirmişiz.

• Beğen
Arkadaşlar öncelikle olumlu düşünceleriniz için hepinize çok çok teşekkürler.

Bir kaç soruya yanıt veriyim.

Detaylı parça listesi bende var, ancak yazması çok uzun sürecekti ve zaten yakın bir zaman içinde www.sedona.com.tr adresi yenilendiğinde oraya girip tüm bisikletleri detaylı olarak inceleyebileceğiz.

"Markaya Göre Destek Hattı" - "Sedona" kısmında bu konu sabit olabilir tabi ki, talebe göre değişir derdim normalde ancak talep ortada :).

Garanti konusu zaten biliniyor Latif, Sedona ürünlerinin tümü 2 yıl garantili.

Satış tarihi Mart ayı. Ancak kesin şu tarihtir denmedi.

çok teşekkürler.. 781'e içim gitti.. mükemmel görünüyor, aşık oldum desem yeri vallahi :)

@kir-pi

bu sene sountour axon drl yerine xcr maşayı piyasaya sürüyor.

Çok çok sağolun arkadaşlar süpersiniz.Aslı Bisiklet ve sedona firmalarınada Teşekkürler.Saygılar

@gurol

2008 model 761 'in net ve doğru ağırlığını bir an önce öğrenebilirmiyiz lütfen?

• Beğen
sedona.com.tr güncellenmiş haberiniz olsun.

fotoğraflar çok güzel inşallah bunlardan biri herkese nasip olur:D

Geri