Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim değerli yorumlanınız için. Aslında bisiklet almaya giderken kafamda böyle bir model yoktu. Xt veya belki Xtr setli bi bisiklet düşünüyordum. Hatta ilk gün Erdoğanlar Bisiklete marka model bakmaya gittiğimde Lütfü abi birçok marka ve model tavsiye etti, hatta beğendiğim bisikletin üstündeki malzeme hoşuma gitmezse, bisikletin o an üzerinde bulunan parçaları fiyat farkı olmaksızın kendi satış fiyatları üzerinden alıp bana istediğim model parçaları takabilecekleri konsunda çok cazip bir teklifte bulundu. Bende bunun üzerine Scale 30 modeli üzerinde karar kıldım. Amacım ileriye dönük bir kadro yatırımında bulunmaktı. O gün Lütfü abiyle oturup uzun uzun şunu taksak bunu çıkarsak nasıl olur konusunda konuştuk, hesaplar yaptık. En son haliyle Scale 30 un üstünde bulunan parçaları Xt olarak değiştirmeye karar kıldık. Bu vaziyette biraz daha düşünmek üzere akşam eve döndüm ve bütçeyi ne kadar zorlayabilirim onun hesabını yaptım. Ama aklımın hep bir köşesinde bu xt seti bir yıl kadar kullanıp biraz düzlüğe çıktıktan sonra Xtr a geçmek vardı ve bu düşünce aklımı baya bi kurcaladı.
Neyse efendim sadede gelecek olursak bir tarafta xt li scale 30 diğer tarafta da herşeyiyle tastamam bi scale 10 vardı Beni baya bir sıkıntıya sokacağını bile bile gittim ve scale 10 u tercih ettim. Hiç de pişman değilim
Estetik o kadarda sağlam makina olmuş jant setini crossmax sl veya slr alsaydın daha iyi olur diye düşünüyorum ama fikirlerine saygı duyarım bol pedallar...
Evet hatırlıyorum. Eğer doğru zamandan bahsediyorsak - çünkü mayıs sonu aldım ben bisikleti - siz iki arkadaş orda sedonalara bakıyordunuz Hatta sizden sonra forumdan değerli bir üstat geldi. İsim hafızam çok kötüdür, kusura bakmasın kendisi. Hatırlatması açısından söylüyorum, scott marka bir pompa satın almıştı yeni aldığı yol bisikleti için Hatta ertesi gün çıkacakları tura da hemen davet etti. Çok kısa bir süreliğine Ankara'da bulunduğum için katılamamıştım.