Scudo Sports

2008 GT Performer'ım :)

performerdaki tektro frenler zaten kaliteli daha frenlerin alışması var ama en iyisi baradin dene zaten bmx frenleri mtbdeki gibi tutmaz...

• Beğen
Tepkiler: Hakkı Özen
Scudo
çok yakışıklı
güle güle kullan

çok güzel bie bmx güle güle pedallamalar dostum güle güle kullan:D

@memet_26

Lütfen öteki sayfalarıda kontrol et

@burnout_54

@profiteer

mesajları düzenledim fiyat konusundaki tartışmalardan uzak duralım arkadaşlar

İyi dilekleriniz için çok sağolun arkadaşlar:),tamam emir,Mustafa Abi de benzer şey söyledi,bi süre sonra daha iyi tutacak dedi,olmadı baradine denerim.Gerçi yavaş yavaş frensiz kullanmaya alıştım,manuelde de ittire ittire,önü fazla kaldırmadan güzel oluyo,bmx te daha güzel itttiriliyomuş:)
Bi de dün yine grind denemem oldu,daha doğrusu asılı kalma çok yavaştım,mermer biyere denedim,mermer patladı,hemen elimle düzeltip kaçtım ordan:D

Not:msn adresim: atillaninmsnadresi@hotmail.com;)

öNcelikle hayırlı olsun güle güle kulan...bana göre cok gzL bir bike ........

bende almayı düşünüorum...

atilla emirin dediği gibi zaten bmxte tektro dan daha kaliteli bi fren ben bilmiyorum (belki vardır ama hiç sanmıyorum) ...............bana fren pabuçlarını zımparalamamı önermişşerdi sende bi dene hafif zımparala pabuçları belki işe yarar...................................bide mermerde grind yapacaksan bi teker mermerde diğer tarafında pegi mermerde olsun yoksa asılı kalırsın şekil 1a

http://www.louisianabmx.com/pages/archives/news_stuff/jeff-feeble-grind.jpg

kardeş bu bmx satılıkmı çok üzelmiş hayırlı olsun kardeş

Kurallar gereği mesajlarınızı büyük harfle yazmayın (sinto)

@burnout_54

anne tarafı adapazarlı burnout_54 kaynarca tarafındaki köylerden ayrıca liseyide ferizlide recep bey end. mesl. lisesinde okudum yatılı olarak =)

adapzarı bizim mekandır =) eskiden çok gelirdim de iş felan gelemioz artık umarım bir gün bmxlerle geliriz takılırız hep beraber çark caddesinde =)

Sağolun arkadaşlar,CaKaLBmx satılık olsaydı bmx ikinci eller bölümünde olurdu;)

Sinto:D,İlhan abimin mesajını silmişin ya küçültseydin bari:D:D

Anladım Profiteer,gelirsen kesinlikle bana haber ver,sürelim beraber:)

Bu bana 2007 zone gibi geldi ama kadroda alt boru eğimli olduğu için yada bn öle görüyorm:D ama bi fikrim yok...

@emir&bmx

hmm bn sadece zone'nin eğimli olduğunu sanıyodum o yüzden zone galiba dedim nyse teşekkürler...

Geri