Scudo Sports

2008 gt ler

isfendiyar

Aktif Üye
Tepki
33
beyler 1 ay oncesıne kadar araştırdımda bana sızlerden coğu kişi zone yi tavsıye ettı bu 2008 ler içinde gecerlı olucakmı??

Scudo
Elbette,yeter ki sen ne istediğine karar ver.2008 GT'ler fotolarında gördüğün gibi güzel bmx'ler.Ayrıca şu an alıcaksan yani sabredemiyorsan mirraco fivestar option!u tavsiye ederim.Bu gün sattım 2008 modelini fena değil güzel bmx. Msn'de konuşalım ok.(HKK BMX TEAM).

yani 2007 zone yerine 2008 optionu almak daha mı mantıklı olur diosun hakkı abi

benim aklım daha çok 2007 zone yattı krom bitane alıcam inş.2008lerin kadrosu çok sıradan 2007 zone nin kadrosu daha havalı ve krom rengi var....ben 2007 gt zone almayı düşünüyorum

Sana sıfır değil ama 2.el temiz bi tane crom gt zone bulabilrim,çünkü crom sıfır gt zone yok.(HKK BMX TEAM).Ayrıca istersen gel bigün 2008 fivestar option mirraco'yı gör beyaz renkli ve güzel bi bmx.

• Beğen
Tepkiler: mac-bmxtreme
arkadaşım bn aldım zaten aldığım gıbı gıttı anlamadım bı bısıklete 1 ay doya doya bınemedn ya satıyotum ya değiştiriyorum ayrıyetten benım bu isfendiyar uyelığı 2 arkadş kullanıyoruz coğududa o bılmeyen şahıs acıyor kusuruna bakmayın

Geri