Scudo Sports

2008 Gıant Ocr

Scudo
teker setini ayrı satabilirim. tekliflerinizi bekliyorum (lastikler dahil)

teker seti ve lastikler 1 haftalığına BülentBayraktar isimli kullanıcıya ayrılmıştır. bilginize...

bisikletin kadrosu (maşa-furş seti-kadro) ve sele borusu (thomson elite dir) 30.9 (giant kadrolara özel) birlikte alınmak üzere 850 tl. yanında tüm aparatları verilecektir. (sele kelepçesi+vites ayar aparatları vs)

kadro: aluxx sl 6061 1415 gr (kendim tarttım)
maşa: 555 gr composite aero, alumınyum steerer (kesilmiş olarak 490 gr ) weightweenies
sele borusu: 247 gr (350 mm) weightweenies

gittigidiyordan özel satış açılır.

kadro ile ilgili fiyat 750 tl ye indirilmiştir. önümüz cumaya kadar geçerlidir...

BülentBayraktar'ın isteği üzerine rezerve kaldırılmıştır. teker seti ve kadro ayrı olarak satılıktır. ilan günceldir

teker seti+kadro+maşa+furs+sele borusu +lastikler 1300 tl. cuma gününe kadar ulaşım bana ait...

teker seti GdBAR isimli kullanıcıya ayrılmıştır. bilginize. kadro için ilan günceldir. pazarlık olabilir...

teket setini takas etmeyi düşünürmüsün

teker seti ayrılmıştır. fiyatı sadece vazgeçtiği takdirde yazabilirim. kadro+sele kelepçesi+maşa+furş+sele borusu toplam:700 tl.
ilan güncel. (ulaşım alıcıya ait)

tekerlek seti satılmıştır. bilginize. ilan kadro ve aparatları için günceldir.

ilan tekrar 1600 tl ile günceldir. (teker seti hariç fiyattır).ayrı olarak set (arka-ön aktarıcı, aynakol, ruble, vites fren kolları, fren ayakları,zincir) 890 tl. kadro set (maşa, furş,kadro,sele kelepçesi, sele borusu+sele+boyun+gidon+suluk kafesi) 790 tl. gitti gidiyordan taksitli satış yapılır. komisyon alıcıya aittir. ulaşım bana aittir. 05338495998

Geri