Scudo Sports

2008 Corratec Modelleri Mağazamızda

Sonuç olarak 2008 corratec bisikletler geldi :)

Fiyatları da çok uygu ;)

Biliyorsunuz Türkiye'de bir magazaya gidip orada pazarlık da yapabiliyorsunuz. Nakit alımlarda indirimler de oluyor. Biz de elimizden geldigince herkese yardımcı olmaya calısıyoruz.

Modelleri satış noktalarımızdan görebilirsiniz. gerilmelere de gerek yok. bu tip konuşmalarla bir birimizi kırmaya da gerek yok.,,

Ülkemize bir çok marka geliyor. Büyük emeklerle büyük zorluklarla geliyor. Artık eskisi gibi deyil her sey daha net ve daha ucuz. Bisiklet sektörü en son noktalara ulaşmış durumda. İyi de oluyor.

A markası B markası olayı da degil olay. Önemli olan şeyler artık Ülkemizde her şeyin bulunuyor olması ve uluslararası fiyatlar gecerli. Rekabet piyasasını da düşünürsek hepimiz şanslıyız. Her sektörde fiyatlar zaten minimum seviyelere indi artık olay müşteri memnuniyeti. Müşteriyi memnun eden kazanır oldu.

teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: ridertan ve rojava
Scudo
Ulaş Merhabalar, corratec modellerini gösteren linkiniz de olsaydı .. gelmeyi planlıyorum ama ne zaman bilemiyorum.

kolay gelsin ,

www.ebay.de (almanya) alışveriş sitesinde corratec shape pro, beyaz, amortisörsüz fiyatı 999 euro.
Türkiye'de corratec 2008 shape pro tur bisikleti 999 euro. yani fiyatlar eşit
ben buna rağmen delta bisikletle (ulaş ile) shape pro için pazarlık yapabilirim. :)

corratec'in sitesinden ne lastik ebatları, nede kadro ölçüleri hakkında yeterli bilgiye ulaşamıyorum. zzyzx kodlu ürünler hakkında ulaş beyden bilgi detaylı istiyorum. (özellikle shape pro bilgileri gerekli)

Merhaba,

zzyzx amerikan mali bir donanimdir. Corratec bu markanin bazi urunlerini kullaniyor. sadece 3 modelde Bazi eksik bilgiler bulunuyor. lastik ebatlari 35 ile 40 arasinda.

tesekkurler

ulaş merhaba.. CORRATEC 2008 REVOLUTION WORLD CUP DAĞ BİSİKLETİ mavi beyaz elinizde varmı? yoksa eger gelcekmı? ne zaman gelir?

(link)

Merhaba 1 hafta sonra geliyor.

Arkadaşlar bugün Corretec'in kalan diğer modelleri gelmiştir bilginize

Corratecin en üst modellerini görmek isteyen arkadaşlar gelip görebilirler

Geri