Scudo Sports

2007 model scott voltage yz3 kadro 4 ay kullanılmıştır

Scudo
eğer kadroyu garinti belgesi ile verirseniz düşünüyorum ancak satılmazsa 3 gün rezerve edebilirmiyim.

garanti kağıtları pek fazla bi işe yaramaz gerçide bulursam akşam yazarım. kırılırsa scott bayiilerinin hepsinin değiştirmeleri gerek tabi kırılırsa. bulursam kağıtları yazarım buraya. ujur_mujur@hotmail.com ekle konuşalım msn de.

garanti kağıdını buldum. kadro acil satılıktır fiyatı 325 ytl dir
fiyata kadro, sele, sele borusu, furş, kadro koruyucu dahildir. bu fiyata sadece kadroyu bile zor verirler ben sele ve koruyucuyuda veriyorum. arkadaşlar arka lastiğin orta göbekten geçen kısmı yani orda göbek le jant göbeği arasında kalan çataldan lastiğin olduğu yerde kalın lastiğin sürtünmesinden dolayı boyası gitmiştir. yandan ve karşıdan bakıldığında asla belli olmuyor. jantı yamulttum ve çok azda olsa sürte sürte boyasını 2 taraftanda biraz yemiş. ama bi sorun teşkil etmemektedir. ve fark edilmemektedir.

garanti kağıtları kadro ile beraber verilecektir. kadrodaki tüm çizikler resimlerde görünüyor. fiyatın içinde 30ytl den fazla özel yapım yz selesi ve 25ytl değerindeki kadroyu zincirden koruyan scott marka voltage için özel yapılmış korumayıda yanında vericem. fiyat çok uygun ekim 20 de alınmıştır. 3,5 ay civarı oldu. voltage ltd kadrosu alıcağım için satıyorum. hiç bir sorunu yoktur.

kadro tarafımca alınmıstır:Dhayırlı uurlu olsun:D

Geri