Arkadaşlar bisikletin 2. sahibiyim. Henüz alalı 1 hafta oluyor. Kardeşim için almıştım fakat beğenmediği için satıyorum. Aslında 2. bisiklet olarak kullanmayı düşündüm kardeşim beğenmeyince ama yer sıkıntısı ve kullandığım bisiklete çok alıştığımdan dolayı bunu satacağım.
Bisikletin ilk sahibi bisikleti 2007 yılı yaz döneminde almıs ve yazın haftasonları sahilde tur atmaktan başka hiçbirşey yapmamış. Kışın hiç binmemiş, bisiklet ne yağmur ne kar ne çamur görmüş o derece temiz yani.
Resimlerden de anlayacağınız gibi hiç hırpalanmamış ve yıpranmamış hala ilk günkü diriliğinde durmaktadır. Tabi biraz tozlu olsa da
Müsait olduğum bir anda elime bezi alıp silecem inşallah
Şuan lastikleri inik, ters çevrili ve tozlu bir halde yeni sahibini beklemektedir
Bu arada bisiklet, toplasan 350 km ya yapmıstır ya yapmamıştır yani dişlileri, zinciri, lastiği, jantı, gidonu, aynakolu, selesi vs. bütün aksamı ilk günkü gibi pırıl pırıl tertemizdir. Sıfırdan farksız.
Full set deore dir. Fren ayakları hariç. Vites-fren kolları deore birleşiktir.
Alıcıya %100 memnuniyet garantisi veriyorum

Gelelim bisikletin donanımına...Resimlere gayet açık ama ben yine de liste şeklinde yazayım
Kadro : Kron XC 3000 - 2007 model 17.5 inç
Maşa : Suntour XCM
Aynakol : Deore
Fren-vites kolu : Deore
Arka vites : Deore
Gidon-gidon boğazı-Sele borusu : Zoom
Elcekler ve sele : Setlaz (şuan piyasada bulmak çok zor) Çok şekil ve Çok rahatlar
Lastikler : IRC Mytos XC
Jantlar : Alexrims ZAC 19
Fiyat : 650 TL(Kargo alıcıya ait)
Pazarlık payı vardır. Tabi abartmamak kaydıyla
Bisikletin ağırlığını bilmiyorum. Ama 12.5-13 kg civarı diye tahmin ediyorum.
Özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Ya da msn im : semih_yldrm52@hotmail.com
Cep : 0534 970 73 21
Gerisini resimler anlatsın bakalım...
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Bisikletin ilk sahibi bisikleti 2007 yılı yaz döneminde almıs ve yazın haftasonları sahilde tur atmaktan başka hiçbirşey yapmamış. Kışın hiç binmemiş, bisiklet ne yağmur ne kar ne çamur görmüş o derece temiz yani.
Şuan lastikleri inik, ters çevrili ve tozlu bir halde yeni sahibini beklemektedir
Alıcıya %100 memnuniyet garantisi veriyorum
Gelelim bisikletin donanımına...Resimlere gayet açık ama ben yine de liste şeklinde yazayım
Kadro : Kron XC 3000 - 2007 model 17.5 inç
Maşa : Suntour XCM
Aynakol : Deore
Fren-vites kolu : Deore
Arka vites : Deore
Gidon-gidon boğazı-Sele borusu : Zoom
Elcekler ve sele : Setlaz (şuan piyasada bulmak çok zor) Çok şekil ve Çok rahatlar
Lastikler : IRC Mytos XC
Jantlar : Alexrims ZAC 19
Fiyat : 650 TL(Kargo alıcıya ait)
Pazarlık payı vardır. Tabi abartmamak kaydıyla
Bisikletin ağırlığını bilmiyorum. Ama 12.5-13 kg civarı diye tahmin ediyorum.
Özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Ya da msn im : semih_yldrm52@hotmail.com
Cep : 0534 970 73 21
Gerisini resimler anlatsın bakalım...
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)