Scudo Sports

2006-2007 futbol sezonu başlıyor, sizce hangi takım şampiyon olur?

yeni sezon başlıyor sizce kim şampiyon olur?

• Toplam katılım
    50
@HaliliOzturk

Doğru tuttuğum takım Galatasaray, ama Anadoludan ikinci bir takımın şampiyon olmasını isterim.

Galatasarayın elde edeceği bir şampiyonlukta mutlu olabilirim fakat anadoludan (Fenerbehçe hariç) bir takımın şampiyon olması beni iki kat mutlu edecektir.

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
Scudo
Bence bu sene bjk sampiyon olur.sıra onlarda çünkü...haluk ulusoy faktörünü gözönünde bulundurarak bunu söylüyorum.

Bu arada avrupa takımı gs'ninde karşılarında TRÖMSÖ olmadığı için daha iyi olucağını düşünüyorum.

Bizimde yönetim yanlışları yüzünden 100,yıl davasına baya bir hayalkırıklığı yaşayacağımızı...

ben galatasaraylıyım ama bu seneki oynayışı hiç sevmedim bütün maçlarda defansımızda bir anlaşmazlık oluyor bu sorunu çözersek biz şampiyonuz ama böyle devam ederse bu fenerbahçe şampiyon olur.

• Beğen
Tepkiler: İsmail Ağıllı
geçen sene Şampiyon olamadık ama ben Mutluluktan (GS'li) abim ile şampiyonluk turuna çıktım

DAUM Gitti ya şampiyon olmasak da olur :)

100. yıl a yakışır bir oyun beklesem de
derbilerin 4 ü de son 4 hafta
herşey en son belli olacak.....

fenerbahceliyim ama zavalli bursa sporun sampiyon olmasini isterdim. cunku her donem yonetimi degistiriyorlar. yeni gelen yonetijm tum parasini aktariyo aldiklari adamlar fiyasko cikiyor.sonra mac satmaya basliyolar. tabi donem sonunda 2 lig dustu dusmedi tartismalari.

sanırım galatasaray diyen arkadaşlarımızın görüşü yavaş yavaş değişmeye başlamıştır :D

arkadaslar bırakın fenerbahcelılerı kendı hallerıne:) onlarda gecen sene son 2 haftaya girerken kendı magazalarında "2kupa getirin bize canımızı verelim size"yazıyordu ve 15 gunde tum senenın hayalleri bitti ,onun icin diyorum fenerbahce haric herhangi bir takım olabilir hatta 2.ligden bir takımın bile fenerbahceden daha fazla sansı var süperligi sampiyonlugu icin:D
herzaman tek olacaksın sürü halinde degil tek ucacaksın ,kanatlıysanda yırtanından olacaksın oteninden degil :D renkli takım tutacaksanda ya siyah olacaksın yada beyaz,biz ayrımcı degiliz onun icin siyah beyaz :):D
mezarda bile fanatik olacaksın.kabir siyah cennet ise beyaz :) daha hangi gercekten bahsedeyimki

sivasspor olacak şampiyon ama sivasspor olmadığı için şıklarda fenerbahçeye verdik tabe oyu sivasspor 1.inci olacak şampiyonlar liginde finalde de fenerbahçeyle oynayacak çok hayalcisin diyenlere duyurulur 100 sene önce uçakla kıtadan kıtaya uçulacak şu kadar saatte denilse adamı idam ederlerdi direkt :D

ben bir beşiktaşlı olarak şampiyon beşiktaş diyiyorum ama hiç belli olmaz top yuvarlak maç 90 dakika bakarsınız diğer şampiyon olur

bu topic altında 40 kere trabnzonspor diyeceğim.belki tutar:D

ps:kırk değil kırkbin kere desen zor diyenleri duyar gibiyim:)

Geri