Scudo Sports

2005 model trek 5000 sadece triathlon yarışlarında kullanılmış

sanırım olay açık artırmaya gidiyor
2.000 YTL

Scudo
Oksal'cım bunu satıp ne almayı planlıyorsun?

@oxsy

hah sımdı oldu daha ıyısı ıcın tabıkı satılabılır

trek madone 5.5 almayı düşünüyorum tabi bunu istediimm fiyata satabilirsem http://img102.imageshack.us/img102/6826/madonesl55carbonec9.jpg

1350 ytl ye benim bisikletten bulursanız hemen haber werin ben hemen 20 tane alıyım.

selam şimdi ben bu bisikleti araştırdım isterseniz linki de verebilirim 2007 model 105 li fiyatı 2.299.$ ultegrallı olması için yaklaşık bir 200 $ daha koyun 2500 $ civarı.
2500 $ x1.45 ytl =3625 ytl sıfır fiyatı oluyor . ben objektif olarak bakıyorum fiyat karmaşası olmasın diye yoksa bisiklet çok güzel linki de vereyim yabancı zaten reklam olmaz. (link)

gıant 2007 de kullanılan kadro tct carbon demıs.oxsynın kı ıse oclv120 carbon(2007madone larda kullanılan).2007 sanırım daha dusuk kalıyor bızımkının yanında.yanlısmıyım

burgaz oclv 120 nin fiyatı daha düşük 2.229.99 $

(link)

şimdi tabi biz kendi orjinal resimdeki halini konuşuyoruz 2 ay önce değiştirdiği malzemeler var söylediğine göre onlar için bişey diyemem görmek lazım neler değişmiş ona göre konuşmak lazım bence en son halinin resmini de koymalı.yoksa en son hali bu resimlerse durum bu . yanlız ben objektif davranıyorum sakın ha alınma olmasın bisikleti çok beğendiğimi defalarca belirtim. :) :) :)

arkadaşlar lütfen iyice araştırmadan değişik fiyatlar wermeyiniz.bunu ilk ilanımdada belirttim.2007 trek 5000 de tct carbon kullanılmış we jant seti bontrager select.benim bisikletim 2007 de madone 5.0'ın karşılığıdır.madone 5.0 'ın fiyatıda 2800 $ alın linkide burda:
(link) ayrıca oclv 120 carbonu tct carbondan daha kaliteli we daha hafif bir carbondur.araştırmadan yanıltıcı bilgi wermeyin...
bir diğer konuda trek in resmi sitesinde gördüğünüz fiyat amerika satış fiyatıdır.bu bisikletin türkiyedeki sıfır fiyatı 3190 eurodur bu yeşil bisikletin sitesindede bahar hırdavatın sitesindede belirtilmiştir.lütfen amerikadaki fiyatlarla türkiyedeki fiyatları karıştırmayınız... 2800 $ nerde 3190 euro nerde. yukarıda trek 5000 in 2299 $ olduğu söylenmiş ayrıca link te werilmiş ordaki bisikletin grubu ultegra-105 karışımı ayrıca sistem 9'lu

oxsy gerilmene gerek yok ayrıca yanıltıcı bilgi veren de yok direk linke bağlanıyorsun ordan görüyorsun ben olaya objektif baktığımı belirtmiştim. bisikletten anlamayan cahil insanlar değiliz . verdiğim ikinci linkte oclv120 karbon trek 5000 dir. nasıl aynı bisiklet olmaz anlamış değilim o zaman fabrika sana bu bisikleti özel üretmis. sen benim bisikletim madone 5.0 dersen o seni bağlar, benim gördüğüme inanmak gibi entresan bir huyum var kısaca senin sahip olduğun o çok güzel makina trek 5000 oclv carbon 120 dir (alt resimdeki) ve 2007 fiyatı 105'li 2.229.99 $ dır 230$ ekleyerek ultegralı fiyatı ortaya çıkar haaaaaa türkiyede kaça satılır o başka bir sorun sona ben bisikleti falan eleştiryor değilim A dükkanı şu fiyata B dükkanı bu fiyata satıyor o beni ilgilendirmez . bisikletten anlamayan zengin müşterilerin sorunu o kısaca bisiklet senin istediğin fiyata satmakta özgürsün . saygılarımla dostum

http://img329.imageshack.us/img329/4492/22pw1qv0.jpg

ben benim bisikletim madone 5.0 dır demiyorum onunla birebir aynı özellikleri taşıyor diyorum. werdiğiniz linkteki bisiklet 2005 model we üzerinde 9 lu 105 war.benim bisikletimde 10 lu ultegra war.ayrıca linkte werilimiş olan bisikletin aynakolu,selesi, sele borusu,gidonu we gidon boynuda farklı.neyse sonuç olarak bu bisikletin türkiye satış fiyatı 3190 euro bu link tede bu gözüküyor(link).ayrıca bu linkteki fiyatlarla trekin resmi sitesindeki fiyatları karşılaştırırsanız sewinirim.fiyatlar bu şartlar altında türkiyede böyle olmak zorunda yapacak çok fazla bişiy yok.sayın giant bu yazıyı size cewap olarak yazmıyorum yanlış anlamayın.forumdaki kullanıcıları bilgilendirmek için sadece.yoksa sizin nekadar iyi niyetli biri olduğunuzu biliyorummm saygılar...

sevgili dostum bende bilgilendirmek amacıyla yani objektif olduğumu defalarca belirttim .bir fiyat karmaşası olmaması için direk linkten bağlantı yaptım yani sitesinde 5000 $ dese benim bir itirazım olmayacaktıki . bu bisikletbu para etmez gibi bir durumum yok yani ,hatırlarsan sana çokda iyi bir teklif yapmıştım. saygılar

gıant 1400 ytl mı verdın yoksa.hem bısıklete kusurbul hem bısıklete alıcı ol bune perhız bune lahana tursusu.alınma ama mıllı takımın altında bıle boyle pısleet yok be kardesım;)

@burgazz

kusuru nerde bulmuşum altını çizde bende görim.;) bisiklette kusur arayan yok bisiklete 4000 ytl isteniyor 1300ve 2000 ytl verildi bu fiyata kompenantlar alınamaz dendi vs vs bende sitesinden bakıp gerçek fiyatını buldum yada buldum sayılır kusur bulmadım burgaz yazdıklarımı iyi oku bisiklet 4 -4 lük o ayrı

ayrıca milli takımda hiçbir zaman doğru dürüst bisiklet olmadıki kırmızı garlatti ler az çekmedi benden

gerçektende 2000 ytl ye sadece grubu we jantları alınabiliyor. jantlar 600 ytl grupta 1450 ytl bakınız :(link) ve:(link)

bu bisikletin sıfırı 6000 ytl ben 4000 ytl ye satıyorum daha ne gibi bir indirim yapabilirimki????

ben herzaman sevdiklerim için--- bunu söylediyse mutlaka bir sebebi vardır diye düşünürüm . çünkü bilirim ki o iyi dir ve asla benim için kötü düşünmez .

bülent - mehmet - oksal
hepsi 10 numara
asla kötü düşünmez

olur böyle gerginlikler nede olsa ürün çok güzel
ama numaralar asla değişmez

@Hasan Hakan Koç

hakan abi msjını bıraz acarmısın burada kımsenın art nıyetle hareket ettıgını sanmıyorum zaten

@burgazz

ben biraz gerginlik sezmiştim demek yanılmışım çok sevindim ee anlayışım kıtlaşmış napalım yaşlılık hali olur böyle şeyler ..:D :D

özür dilerim. bir de utanmadan puanvermişim bak şu densizliğime ...

hakan abi sen hepimizi cebinden çıkartırsın gönüllerin pantani'sisin sen .allahtan burdaki herkes bisikletten anlıyor ya anlamıyanlara laf anlatmak ne kadar zor dur bilirsin abi

Geri