2004 Bianchi Malloy Klasik olmaya değermi ?

Scudo

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2
Merhaba arkadaşlar,

Murat bey'in yukarıdaki yorumuna katılmakla birlikte şu detayları da belirtmek isterim naçizane;

* Murat bey'in bahsetmiş olduğu "Bianchi M-Alloy Pro" kadro ve ekipmanları orjinal İtalyan üretimi olursa 12K veya üstü fiyata, (Yani kadro üzerinde [Bianchi Reparto Corse / Hand Made İtaly] etiketinin olması lazım)
* Bir dönemler Türkiye Bianchi fabrikasında üretilmiş Celeste Green / Turuncu veya Celeste Green / Sarı renkli kadro ve üzerindeki Sora setli bisikletlere sarı sitede 7K-8K aralığında rakam isteniyor.

Bence her iki kadroda aynı marka ve modele sahip olsada aradaki Celeste Green rengi bile çok farklı, İtalyan tonu ile Türkiye tonu arasında fark var en basitinden.

Saygılarımla,
Pantaninin fotoğraflarındaki bisikletlerin kaynak izleri pürüzsüzdü. Benim piyasada ve sarı sitede gördüklerim ise sanırım sizin dediğiniz modeller. Kaynak izleri düzensiz ve çok belirgin.
 

Can Çelik

🛠 🛠 🛠
Kayıt
20 Eylül 2019
Mesaj
3.282
Tepki
6.723
Yaş
39
Şehir
İstanbul
İsim
Can Çelik
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Fixed Gear
@BF Okuru İkisi farklı modeller zaten. Sadece renksel olarak benziyorlar o kadar. Pantani'ninki 3x dipçiklenmiş borulu çok hafif bir kadro. Maşaları ve alt boruları en belirgin farkları. Başka bir fark olarak Pantani'de modern boğaz kullanılmış, M-Alloy'da quill.