Scudo Sports

2001 Model Aspid için Lastik Önerilerinizi Bekliyorum.

Tepki
8
2001 model Bianchi Aspidim var. İç lastikler arada değişse de iç ve dış lastikleri çürüme noktasına geldi :)

Bisikletimi şehirler arası yollarda kullanmak istiyorum. Arazi ve şehir için uygun lastik önerilerinizi bekliyorum. (Kendi lastik ebatı 26x1.95)

Bu da emaktarın görüntüsü :)
http://www.burakerdem.net/dosyalar/aspid2.jpg

Scudo
selam.arazi ve yol için uygun lastik derken,ortalama ne kadar fiyat olacagını berlirtsen size daha iyi yardımcı olabilirler ..

• Beğen
Tepkiler: Burak ERDEM
Fiyatlara baktığımda 15 avrodan başlıyor ama sınırını bulamadım epey gidiyor. Ben 2 tane mecbur alacağım ve malumunuz yedek de almak lazım. O yüzden en azından 1 yedek alsam 3 teker almam gerekiyor. Öğrenciyim ve mümkün olduğu kadar ucuz olması lazım. Fiyatlar hakkında pek bilgim yok ama 40 lirayı aşmamasını umuyorum. Yardımınız için teşekkür ediyorum.

Cheng Shın Tıre markayı öneriyorum. hafif, yumuşak, yol tutuşu mükemmeldir...

sanırım cst işinizi görecektir fiyat olarak diğerlerine göre hesaplı

size michelin country trial modelini öneririm.hem şehir,hemde arazi için üretilen lastiktir.adındanda belli :) kendim kullanıyorum.284 km'de lastiklerde erime yok.

• Beğen
@ugur.2034

bende CST lastikleri önerebilirim hem uygun hemde kaliteli denilebilecek kadar iyi lastik bende sade ön lastik CST Kullanıyorum ayrıca...

• Beğen
@Burak ERDEM

Şehirlerarsı yollarda kullanacaksan patlamaya karşı dayanıklı dış lastiklerden alırsan daha iyi olur. Özellikle Temmuz Ağustos aylarında bisikletçilerin canını okuyan rüzgar ile birlikte yollara kolayca dağılan deveçökerten denen dikene karşı bisikletini koruyabilirsin. Fiyatı biraz pahalı 50 lira(Hutchinson city slick 26 inch). Ancak bütçen ileride yeterli olursa yol güvenliği açısından almanı tavsiye ederim.

Birkaç gündür foruma bakamıyorum cevaplarınız için teşekkür ediyorum.

Semih Temiz'in önerisi
michelin country trial (30 TL)
(link)

Mantıklı gibi geldi ama Onur Kahraman'ın bahsettiği ürünü bulamadım. Bisikletim parça halde bodrumda yatıyor ve ben artık onu sürmek istiyorum :(

Eğer bütçeyi biraz daha arttırabilirsen Maxxis Overdrive Maxprotect' lere de bakabilirsin.
(link)

Geri