Scudo Sports

2000 ytl lem var ne almalıyım

Tepki
0
baslıkdada yazdıgım gıbı 2000 ytlem var ne almalıyım sızce ozellıkle scott veya corratec dusunuyorum sımdıden cvp larınıs ıcın tesekkur ederım

@SBB CFF FFS

mtb ıstedıgımı yazmayı unutmusum kusura bakmayın:)

Scudo
kesinlikle ve kesinlikle scott diorum başka bişey demiyorum bide diorum ki erdoğanlarbisikletten lütfü abi çok iyi biri alışveriş konusunda güvenli tavsiye edebileceğim bir abim.hayırlı olsun şimdiden :)

Aslında biraz beklenti meselesi Scott mu Corratec mi sorusu.
2000 YTL'ye alacağın Scott, çok büyük ihtimalle Corratec'ten daha düşük donanıma sahip olacaktır.
Ancak diğer yandan Scott'ın da kadro konusunda (özellikle ağırlık söz konusu olduğunda) çok iddialı firmalar arasında olduğunu unutmamak gerek.
Sana tavsiyem, marka değil de, model seç kendine. Yaz buraya bunlar bunlar aklıma yattı diye. Bakalım :) Elbet güzel bir makine seçeriz hep beraber.

@HaliliOzturk

corratec x-vert S02 scott scale 60 en aklıma yatan modeller scott scale 50 bıras butceyı aşsada oda cok hosuma gıdıyo:)

S02 kullanıcısı olarak ben bisikletimden çok memnunum. Corratec kadrolarının görünüşü benim çok hoşuma gidiyor. Baya güven veren ve tatmin edici bir bisiklet olduğunu söyleyebilirim.

S02 ön vitesten, selesinden (Selle Italia sonuçta) ve kesinlikle disk frenlerinden kazanıyor.
Örneğin ben Scale 70 kadro kullanıyorum. Ama sadece kadro... Donanımım Scale 10 ayarında. Scale tercih etmem sadece ağırlık nedeniyle.
Ama ben alıyım bisikleti, ağırlık derdim değil donanımı iyi olsun dersen o zaman Corratec öneririm.
Tabi bir de disk fren ayırımı var. Yani biraz garip bir karşılaştırma, bisikletler tam birbirlerinin dengi değil donanım olarak...

verdıgınız cvplar ıcın tesekkur ederım. corratec S02 de karar kıldım sanırım bıde ben antalyada yasıyorum suan yanı sıparıs verıcem kargo falan sızce nerden almalıyım?

Eskişehir'e en yakın Corratec bayii, aynı zamanda dist. olan Delta Bisiklet/Ankara sanırım.

@HaliliOzturk

uyelıgı aldıgımda eskısehırde yasıyodum sımdı antalyadayım:) buraya en yakın corratec bayii nerde pekı?:)

Antalya yakınlarında Delta Bisiklet şubesi olacak :) Sanırım Fethiye'de vardı.

@HaliliOzturk

evet muğla-fetihiyede delta bisiklet şubesi var...

Adres: Tuzla Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı Sadi Pekin Caddesi no:10/1-A Fethiye-MUĞLA

Tel: +90 252 612 47 56

edit:

Adres:Bosna Hersek Cad 21/D 06510 Emek ANKARA
Telefon:+90 312 223 60 27 pbx (10 Hat)
Faks :+90 312 222 34 92

buda ankara isterseniz istanbuldakilerinde yazabilirm :D

Eğer Antalyadan kalkıp fethiyeye gitmeye karar verirsen, önce fethiye delta bisikletten aykut abiyle bi görüş bence! eğer beğendiğin bisiklet o anda elinde yoksa, boşu boşuna o kadar yol katetmiş olursun...

ben iki gün önce fethiyedeydim dükyanın önünden geçtim ama içeriye giremedim zamanım yoktu ama içeride güzel işini görecek bisikletler vardı

@HER

Bisiklet tercihi yapılmış sadece almak kalmış.

Bu konuyla ilgili olarak benimde sizlere soracaklarım var,Scott kadrosuyla diğer markalardan daha avantajlı gibi,sadece kadrosunun hafifliği değil aynı zamanda geliştirilebilirlik açısındanda.
Benim size sormak istediğim şu.Mesela scale 60 tercihimdir ancak full xt ile değiştirmek istediğimde bu değişimi nasıl yapıyorlar?Yani orjinallerinin liste fiyatı üzerindenmi geri alıyorlar?Scale 60 935 euro ve ben bunu xt ile değiştirdiğimde benim extradan yaklaşık ne kadar daha ilve etmem gerekir?
Bu arada kullandığım bisikletimin kadrosu IRON HORSE ve üzerinde stx rc malzeme var,eğerki bu malzemeleri yeni alacağım scale 60 (kadro üzerine)ile değiştirmek istersem nasıl bir politika izlenecek?Bu konuyla ilgili değerli bilgilerinizi bekliyorum..

Zaten sadece kadro aldığımda fiyat 1000 ytl oluyor

@SBB CFF FFS

Merhaba,

Delta Bisikletin hangi subesi olursa olsun aldigin bisikletin kargosu ucretsizdir. UPS ile gönderilir ve en gec 2 gün içerisinde elinde olur...

Konu açılmışken;

Kargo nasıl gönderiliyor.

Bisiklet önce kendi orjinal kutusundan çıkartılıyor.Bütün ayarları yapılıyor tamamen kullanılır pozisyona getiriliyor.

daha sonra pedalları ve sadece ön tekeri sökülüyor. yeniden kutusuna koyuluyor. Kutu hasar görmeyecek şekilde ayarlanıyor ve UPS kargo ile gönderiliyor (daha önce mng )

kargo 2 gün içerisinde elinizde oluyor. Bisikletten anlamayan biri bile monte edebilir. Sadece pedallarını ve ön tekerini takıyor. Ön teker mandallı hemencecik takılabiliyor pedalları ise 15 anahtar ile takıyorsunuz

tesekkurler

ulas

Geri