Scudo Sports

2000 TL bütçe için hangi bisikleti önerirsiniz?

2000 tl civarı şehir bisikleti almak istiyorum.

(link) bu modellerin fiyatları inmiş gibi, bunları mı tavsiye edersiniz yoksa başka bir şeye mi yönelmeliyim sizce?
teşekkür ederim

Scudo
niye 2000tl yoldamı buldunuz.

2014 model crossway'i gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.Eskiden kullandığım bir bisikletti.2015 almanıza hiç gerek yok.Kalan parayla aksesuar vs gibi şeyleri tamamlayabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: hakan ergin
Son günlerde döviz fiyatları aldı başını gitti bisiklet fiyatlarında düşüş olması gayet güzel bence.

@Taxonera anladığım kadarıyla "2000 tl'ye değmez" demek istedin. bunu söylemenin olabilecek en kaba ve aşağılayıcı biçimini seçme sebebin, kim bilir çocukluğunun hangi dönemine dayanıyor. bu siteye üye olmadan önce insanların bu site hakkında söylenenleri, açtığım ilk konuya verilen ilk cevapta göreceğimi düşünmemiştim.

@Özgür Atılgan ilginiz için teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Özgür Atılgan
@hakan ergin
Hayır güzel kardeşim niye 2000tl diye sordum Özellikle rakam vermişsin sen şu paraya kadar olabilir ama sen şu tlye demişsin insanların bir bütçeleri vardır. Limiti vardır o amaçla sordum bence bi bisiklete 2000tl verilmez o paraya aynı özelliklere sahip daha az bütçe alılır.

Haaa çocukluk demişken. Belli ki burjuvasın ve sevmedim.

Sabit maşa ve V-Breake fren bisikletlere bakıyorum.

Şimdilik gözüme şu bisikleti kestirdim.

(link)

Önerisi olan arkadaşlar olursa pazar gününe kadar değerlendireceğim. Pazar günü bisikletimi alma niyetim var, uzun ömürlü şehir içi kullanım ve biraz estetik arıyorum.

Bu şehir değil, fitness hatta düz gidon yol bisikleti gibi, 2li aynakolu da.

Şehir-tur bisikletleri Trex fx serisi, Specialized sirruslar, Giant escape, Cannondale quick, Fuji absolute, Scott sub serisi, Sedona 410 vs. Sedona biraz düşük seviye kalıyor, onun dışında hiçbirinin bir diğerine ciddi üstünlüğü yok, fark detaylarda, tercih keyfinize kalmış.

@BurakS Öncelikle konuya gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim.

Şehir derken şehir içi temiz yolda kullanıma uygun bir bisiklet bakıyorum. Geç kalkarsam işe yetişmek, (erken kalktığım sürece 2,5 km mesafeyi yürümeyi tercih ediyorum) hafta sonu, akşamları turlayıp kafa dağıtmak, nasip olursa bir kaç kişiyi daha kafalayıp ufak çaplı turlar yapmak amacıyla almayı düşünüyorum. Bu kullanım alanında Scott'un belirtilen modeli bana sıkıntı yaşatır mı acaba?

GT TRAFFIC 3.0 tur bisikleti,sağlam kadro ve kullanımı rahat,biraz araştırın isterseniz. CANONDALE QUICK serileri de çok başarılı

Motosikletten bisiklete geçiş yapıyorum. 2000TL bütçe ile ne alacağım konusunda karar verememiş olmam sebebiyle sizlerden yardım istemeye karar verdim.

salcano assos 50 sram x7 şuan donanımı sebebiyle ilgimi çeken bir model. Fakat mtb mi almalıyım, şehir/yol bisikleti mi almalıyım o konuda da kararsızım.

Boyum 1,83 - en uygun kadro ne olur o konuda da yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Geri