Scudo Sports

200-250 TL arası 2. El bisiklet Önerileriniz ?

Tepki
2
Merhaba ben bisiklete yeni başlıycam.Yani daha önce suruyodum ama ilk kez boyle uzun yol yapma istegı buyudu içimde. Yaşım 15 Boy:1,72 Kilo:58. Dedigim gibi amacım yol yapmak. Genellıkle asfaltta olabılır surcegım yerler ama arazılere girebılırım.Ama genellıkle yolda sürücem yanı asfalt.0 olan kötu bı bısıklet alcagma benı 1-1,5 sene idare edebılcek 2. el orta sevıyede bir bisiklet istiyorum. Fiyat aralıgım 200-250 Tl.Bana yardımcı olusanız sevınırım :)))

• Beğen
Tepkiler: Sercan Balcı
Scudo
Slm kardeşim benim arkadaşım bir bisiklet satıyor parçaları fln gayet yerinde yeni bisiklete başlayanlar için iyi bir bisiklet genellikle yolda kullanıldı arazi içinde uygun konforlu ben bindim denedim gayet sağlam bir makina istersen linki vereyim https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=60939 ilana bir bak 200 tl'ye düştü en son aksesuarlar hariç yinede sen bilirsin bir sorun çıkmaz bu konuda bana güvenebilirsin iyi günler saygılarımla..

O fiyatı bulmak zor iyi bir bisiklet bütcenini biraz daha zorlayım kron,sedona,whistle bakarsan daha iyi olur.Alırsan çift amortisörlü değil önden amortisörlü al.

arkadaşım benim elimde sana qöre 2009 model bisiklet var 250 tl'ye bittiriz azda pazarlık payımızvarr bisikletin özelikleri (bisikletin renki siyah arkda dişli arka atırıcı ön atırıcı şimano jantlar çift jant jant renki kırmızı asfalt lastiklerim var ama arazidede kullanıyorum daha sorun yaşamadım allaha şükür bisikletim tek amasitörlüdür ön maşa amasütörlü maşa renki kırmızı bisikleti kömürlüqüme koyduqumdan dolayı çizikler mevcut ilqilnirsen özelden msj qönderirsen sevinirim.. bisikletim toplama..

Sercan çok tesekkur ediyorum ama çift amortsor benı yolda zorlar o yuzden dusunmuyorum ve dedıgın gıbı kadro agırmıs bana max 15 kg lık bı bısıklet lazım.

selam bende 15 yaşındayım bir bisikletim var fiyat aslında sizin belirttiğiniz fiyata göre fazla ama kendi değerine göre çok güzel bir fiyattadır bisikletin kompenantları şunlar::

alloy kadro
amoeba borla gidon gidon boğazı
acera fren bacakları
scs pabuç
str ae 990 sonuna kadar esneyen maşa
kav barendler
shımano tz arka attırıcı ( hediye olarak tourney arka attırıcı da vericeğim)
sr suntour aynakol
acera fren viteskolları ( gerçekten çok temiz 0 ayarındadır)
cst dağ lastikleri
omega jant seti
sele royal sele
ayrıca hediye olarak gene setlaz nasır yapmayan elcik vereceğim değeri = 15 tl bu bisiklet için istediğim fiyat 320tl gerçekten bu kriterler için iyi bir fiyatta olduğunu düşünüyorum kendim 560 tl ye toplamıştım teşekkürler eğer ilgilenirseniz özelden meseaj atınız

ayrıca bisikletimin ağırlığıda 14.5 kg pek fazla değil aslında ortada normal bir bisiklet ayrıca çok sağlamdır

@Emirhan Öztürk

eğer düşünürsen geçen yıl aldığım ama 50 km bile kuallanamadığım Salcano NG 650 bisikletimi satabilirim.

Geri