Arkadaşlar çalıştığım bisikletçiye kutusundan yeni kendim çıkardığım 20 yıl önce milliyet tarafından peugeot bir bisiklet var arkadaş 100 liraya satıyor nasıldır sıfır sonuçta kendim açtım kutuyu depoda kalmış alıyı mı işe yarar mı ?:mlk::mlk:
Ömer bence hiç kaçırma al derim.Klasikçiler duyarsa sabah dükkanı seninle beraber açmaya gelirler haberin olsun.Pazarlık yapıyorsa biraz daha düşürmeye bak.Resimlerini en yakın zamanda beklıyoruz
Hiç bir sıkıntı çekmezsin. biraz bakımla ilk günkü gibi yollara çıkabilir ama tek sorun nemli rutubetli bir yerde beklemişse kadroda paslanmalar olmalı. Kontrol et öyle al..
tamam adam bisikleti kutulu getirdi ben kurdum götürdü akşama doğru geri getirdi bizim hanım kızdı satacağım diye ustada 100 lira eder koy buraya akşama satılır o bisiklet dedi getirirse bakarım Fotoğrafını alırsam çekerim zaten herkes bilir peugeot energy yorumlarınızı bekliyorum bu bisikletle olan tecrübelerinizi yazın ben de okurum içim rahat olur
İyi akşamlar
yol bisikleti olsa gözüm kapalı alırım dedim ya milliyetin dağıttığı bisiklet zaten şu anda kullandığım bisiklet 18 kilo ne yapayım sizi yorumlarınıza kaldım. Bide energy mi diye bir bakarım tipi böylemi ama.