Scudo Sports

20" The Yaabaa 499 Trial

Tepki
19
merhaba arkadaşlar 20" yabaa 499 trial alıcam 1000 tl ama frenleri v-break, disk firen taktırılabilirmi ve 1000 tl ye o bisiklet değermi

http://www.tartybikes.co.uk/images/custom/bikes20/large_4992.jpg

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşkıran
Scudo
disk fren takamazsın çünkü maşada ve kadroda disk fren bağlantı yeri yok... ayrıca bence aldığında pedalları platform pedal yap onlardan dan ayağın kaya bilir...

• Beğen
Tepkiler: yakup öztırpan
ayakkabıda alıcamda platform pedala göre ama hangi marka ve modellerden alacağımı bilmiyorum şuan bmx im var specialized fuse 2

@FarukERYILMAZ

Vans ayakkabı ala bilirsin... gargamel diye bir mağaza var orada da satıyorlar yada hakkı abiden de ala bilirsin...

@Hasan Berk

O bisikletin üzerindeki pedallar trial bisikletlerine uygun pedallardır:cool: üzeri çok dişlidir bacağına çarparsa seni yaralıyabilir yani ayağının kayabileceğini düşünmüyorum, platform pedala gerek yok bence.;)

Bisiklet güzel ve kadrosu çok sağlam duruyor.:in: Nede olsa markası yabaa, Trial de önemli olan arka frendir. Arka freni hidrolik magura yapabilirsin veya bir süre baradine pabuç takıp kullanabilirsin. Şahsi fikrim imkanın varsa bisikleti al.:in:

belkide fotoğrafın açısından bana iyi görünmedi... ama haklısın baya dişlisi var uygunmuş...

Pedalların farklı açıdan resimlerini koyayim böylece herkes görebilir. :)

http://img833.imageshack.us/img833/9639/rfed.png

genelde arka fren olarak magura hs33 modeli su andaki en güçlü v fren trialde e öne pek ihtiyac duymayacagından sadece bir frenle kurtara bilirsin

ha bu arada o pedallar trial için yapıldıgı için kayma riski cok az cogu platform pedaldan daha iyi ayagı tutacaktır

başlangıç için süper ama buaralar almayacağım çünkü bileğim sakat ve 3 aydır bmx e binemiyorum inş. geçer

Bisiklet güzel duruyor. Ayakkabı olarak da Vans , DC , Etnies , Nike 6.0 , Adio alabilirsin. Bu ayakkabılar kalın tabanlı ve alt kısımları pedallara uygun tasarlandığı için rahat edersin :)

• Beğen
Tepkiler: FarukERYILMAZ
Geri