Scudo Sports

20 Temmuz Pazar Gezici Team ile İstanbul'un Kavakları(Rumeli ve Anadolu Kavağı)

@nighteagle1

Gerçekten güzel bir İstanbul turu oldu.Süleyman abi'ye de yardımları için çok teşekkür ederiz.

• Beğen
Tepkiler: CenkJK
Scudo
@afd92

Ben de geziye katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.Gerçekten herkes grup disiplinine uydu ve çok keyifli bir tur oldu.Genelde bu tip organizasyonlarda uyumsuz veya haylaz bir kaç arkadaşımız çıkar ve keyifsizlik yaratır.Ben bu tip şeylere fazla dayanamam ve sıkılırım.O yüzden tur düzenlemeyi çok istememiştim.Faruk'ta çok genç ve azimli bir arkadaşımız.Ben kendime adıma bisiklete çok uzun süre ara vermiş olmam sebebiyle yarışlara giremiyorum.Ama Faruk(afd92) gibi,Fatih veya Koray gibi genç arkadaşlarımızı destekleyip , yönlendirip başarılı sporcular yapabiliriz.Bu yüzden turlarımızda sizleri gördükçe daha çok imreniyor ve seviniyorum.

Sizlerle olmak bizim içinde çok keyif vericiydi.

@tanerxc500

Eski performansını yakalarsın tekrardan, yarışlarda görmek istiyoruz Taner kardeşimizi :)

@tanerxc500

Destekliyelim, elimizden geldiği kadar. Pırlanta gibi çocuklar nitekim.

yav ben gelemedim üzgünüm
anlaşılan çok keyifli bi gezi olmuş
artık bana tekrarını dilemek kalıyo

emeği geçen geçmeyen özellikle bana kask getiren taner abiye yol gösterim ve düzeninde yardımcı olan ve gerçekten arkadas değilde abi kardeş ilgisi kadar samimi duygularla bize kenetlenen sinan, ersin, süleyman, taner, kıvanç abilerime ve diğer arkadaslara yürekten tşk ederim...

Kusura bakmayın arkadaşlar bunları biraz geç yazıyorum.Dün yapmış olduğumuz geziye katılan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkürler ediyoruz.Gezimizin en keyifli tarafı ise deniz oldu bence(yüzmeyi çok severimde):) oysa ki geçirilen tüm zaman güzeldi:rolleyes:

@CenkJK1989

Yok ersan tüm gün etrafımda gez dolaş sonra ersin de :D

• Beğen
Tepkiler: CenkJK
ersin diilmiydi yaa:)
şaka şaka ersen abi.harbiden tüm gün etrafındaydı:D

yaa bu haftada bir tur organize edinde gezelim yine pazar günü??

@ers

muhahuahuahu :) yalnıs yazmısım çok özür dilerim parmaklarım sürşmüş :)) olucak o kadar ersen abi :)

Geri