Scudo Sports

20 Temmuz Pazar Gezici Team ile İstanbul'un Kavakları(Rumeli ve Anadolu Kavağı)

arkadaşlar anadolu yakasında saat kaçta ve nerde buluşulacak? eğer bilgilendirirseniz sevinirim, ona göre toplanıp gidelim.

Scudo
oooo süper olmuş biz bu gidişle bi kloni oluştururuz :))

• Beğen
Tepkiler: ers
beyler işten geldim.daha demin bi bisikleti kontrol ediyim dedim.bi baktım teker patlamış.şişirdim ama indi yine.yama setim falanda yok.beşiktaşa gelince halletmemiz mümkünmü:) yoksa ben gelemeyecekmiyim:(

Merhaba arkadaşlar liste kabarmış. Gezi güzel olacak demek ki :D
Yunus eğer sabah bize katılacaksan saat 8.30 gibi üsküdar da yada 8.00 gibi kadıköy diyelim. Karşıdan gelecek arkadaşlar için kesinleştirmiş olalım.
Ama öğlen saatlerinde anadoluya geçtiğimizde de seni arayıp haber verebiliriz.
onun içinde tel nonu özelden atarasan sevinirim.
iLETİŞİM

Taner: 0530 203 5003
Ferdi : 0535 509 6259
Ersen: 0535 268 4978

Afd92 beşiktaşta sana yardımcı olabiliriz.
Yama setimiz ıvırımız zıvırımız var :D

yarın 8:30 da görüşmek üzere yol üstünde beni görürsünüz.. ßen rumeli kavagından geri dönmeyi düşünüyorum dün yani 19 temmuzda zaten yeterince yüzdüm ve yandım yanıklarım hala acıyo umarım yarın sorun olmaz :D

• Beğen
Tepkiler: Taner Yavuz ve ers
beyler işten geldim.daha demin bi bisikleti kontrol ediyim dedim.bi baktım teker patlamış.şişirdim ama indi yine.yama setim falanda yok.beşiktaşa gelince halletmemiz mümkünmü yoksa ben gelemeyecekmiyim

faruk kardeşim keşke yedek lastik alsaydın:),,,neyse ben de gelmeyi düşünüyordum ama malesef bu tercih dönemi tüm enerjimi alıyor,,,saat 03:14,,maalesef artık gelmem pek mümkün değil!,,,Faruk umarım kask almışsındır:)?

hepinize iyi eğlenceler,dikkatli sürün!!!

• Beğen
Tepkiler: FarukDemir
Listenin son hali;

1-tanerxc500(tetikçi)
2-ers(Azmettirici)
3-ferdionat(yardım ve yataklık yapan)
4-dinamo
5-volkanrr
6-kıvanç
7-keremkeke
8-mcgrey (yüksek ihtimal ordayım)
9-afd92 (bir aksilik olmazsa)
10-alican pek (Bedenen olmasa da ruhen)
11-_kartal_
12-denizci54(Yalova'ya gitmezse)
13-Cevat_Genc
14-Snaqe(Kesin değil)
15-arda23
16-Fezapilotu
17-nighteagle1
18-CenkJK1989
19-
__________________mumutum malesef sizle gelemiyor,,,:)bedenen olmasa da ruhen sizinleyim,,,

ers meraba, ilgin için teşekkürler, ben gelemedim çünkü gece arkadaşımın rahatsızlığı sebebiyle hastaneye gittim ve bayaa geç geldim, yinede teşekkürler, umarım tekrarı olur ve tekrarında görüşürüz.

@yunussal1

Çok geçmiş olsun:(
buradan haberleşiriz :D

@cagan0403

biraz , yalnız denizde ayağımın altını fena kesmişim o acıyor

Fotoğraflar bölümüne başlığı açtım.
fotoları bekliyoruz artık :D

arkadaşlar çok güzel bir geziydi,gezici pardon yiyici teame çok teşekkürler.hepinizin ayaklarına sağlık,inşallah daha başka gezilerdede görüşürüz.geziden en çok aklımda kalanlar;tekne ile geçiş,denizin soğukluğu ,yuşa hz. rampası,ve kanlıca yoğurdu süperdi.

• Beğen
Tepkiler: Taner Yavuz
Çok güzel bi geziydi ben R.kavagından geri döndüm dönüş sıkıcıydı tek başına :D 3 saatte gittigimiz yolu 1,5 saatte döndüm :) umarım herkez eglenmiştir Buarada dönerken Eski arkadaşları görmek güzeldi..

• Beğen
Tepkiler: Taner Yavuz
Geri