Scudo Sports

20" Presta Valfli İç Lastikçiler Buraya

Katlanır Bisikletinizde Hangi İç Lastiği Kullanıyorsunuz?

• Aldığımdan beri hep aynı iç lastik var, devamlı yama yapıyorum.

• Her yerde var; bulmakta zorluk çekmiyorum.

• Hiç bir yerde bulamıyorum.

• Şu ana kadar iç lastiğim patlamadı.

• Toplam katılım
    11

tugrulboraerkil

Forum Demirbaşı
Tepki
503
Bisiklet
Tern
Arkadaşlar yaptığım aramalar sonucunda 20" 1.35 Presta Valfli iç lastik şu anda Türkiye' de hiç bir noktada satılmıyor.Yaklaşık 1 aydan beri aramadığım bisikletçi kalmadı.En son umudum Asli Bisiklet ve onlara da bir mail göndereceğim.
Bende Tern' in Verge P20 katlanır modeli var ve olası patlaklarda devamlı yamayla idare edebileceğimi düşünmüyorum.Bugün Tern firması ile yaptığım görüşmede bana talep az olduğu için az miktarda iç lastik alımı yapamadıklarını söylediler.
Bir şekilde sayımız artarsa ve toplu sipariş verebilirsek hepimizin faydasına olacağı aşikar.En azından 20" iç lastik isteyen kaç kişi var burada anlayabiliriz.
Bu başlık altında toplanarak, sesimizi tedarikçilere duyurma imkanımız olabilir diye düşünüyorum.Ayrıca belki içimizden birileri bu iç lastikleri nereden temin edebileceğimizi biliyordur.
Veya bunun yerine kullanılabilecek başka alternatifleri de burada paylaşabiliriz diye düşünerek bu başlığı açtım.
Kazasız,belasız ve patlaksız sürüşler diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ehlikeyif
Scudo
Çok kalabalık yekün tutacağımız konusunda şüpheliyim, ama yine de iyi bir girişim :harika: Şimdilik decathlon 1.75 presta ile idare ediyorum inşallah ihtiyaç olmaz.

Olmadı daha geniş lastiğe geçmek de bir seçenek.

• Beğen
Tepkiler: tugrulboraerkil
@Kurtuluş E. Ustam iyi geceler.Zaten ilk mesajı senin göndereceğini tahmin ediyordum; yanılmadım:harika:

(link) şöyle bir site buldum ve sanırım Türkiye' ye gönderim yapıyorlar.

• Beğen
Şimdi ince iç lastik bulunmuyor da biraz daha kalın olanı mı bulunuyor tam anlamadım...:)

Arkadaslar 20" 1.50 presta valfli ic lastik gelmistir.Ilgilenen olursa ozel mesaj atabilir.Bilgilerinize.
Sonunda buldum,satici arkadasimiz da cidden cok ilgili bir arkadas.Haftalar sonra unutmamis,mesaj gondermis urunler geldi diye.Bundan sonra butun alisverislerimi bu arkadasimizdan yapmaya calisacagim.

• Beğen
Ben ilgileniyorum. Ayrintiyi buradan ya da ozelden paylasabilirsiniz.

@Yusuf Z. Şipal
(link)

Yukarıdaki link satıcı arkadaşımızın profil sayfası.Çok ilgili bir arkadaş.Oradan arkadaşımız ile irtibata geçtiğiniz takdirde bütün sorularınızı yanıtlayacaktır.Mağazasında olmayan bir ürünü bile getirtme imkanı var.

Bu da iç lastiğin linki:(link)

Bu arada biz Slime kullanabiliyor muyuz arkadaşlar?Bilgisi olan var mı?

Hani şu iç lastiğin içerisine sıkılan ve lastiği patlaklardan koruyan sıvıdan bahsediyorum.Presta valfli lastiklerde kullanımı nasıl oluyor bilen var mı acaba?

@tugrulboraerkil Forumda konusu geçmişti bir ara, Atak Bisiklet mi ne, onun hesap olması lazım. Çok iyi bahsedilmişti, aynen senin de belirttiğin gibi...

Bu arada Kojak'lar ıslak zeminde pek güzel kayıyor. Yağmurda güvenli sürmeye uygun su oluklu ve patlak korumalı bir dış lastik de gerekli gibi görünmeye başladı. Öneriler ne olabilir? Tabii ölçü 1,35 olmayacak bunda en az 1,75 :)

• Beğen
Tepkiler: tugrulboraerkil
@Kurtuluş E.
Hmmmm araştırmaya başlıyorum hemen.Bilgi için teşekkürler;)

Bizim bisikletlerin iç lastik ölçüsü ne acaba bilen var mı...:)

Lastigi patlaklardan koruyan Slime sivisi presta valflere de uygulanabiliyormus.Uygulanisi da cok kolaymis ama asil onemli olan, sibobun pimini ic lastik icerisine kacirmamak.Bu arada Slime kullanan herkesten olumlu seyler duyuyor ve okuyorum.Bu da videosu:

Benim lastikte 20 * 1,175 yazıyor,
CST İÇ LASTİK 20X1.90/2.125 SV buna olur mu acaba?

@tugrulboraerkil Bu arada senin ölçü de Delta da iç lastik varmış ben mi yanlış anladım...

(link)

@massaget
Yanlis,linkteki urun oto sibop.Benimkisi presta:)

Geri