Scudo Sports

20 Mart 2011 Gelibolu Yarımadası

Keşan Bisiklet Grubu, Edirne EBİS, Lüleburgaz Bisiklet Kulübü ve Tekirdağ Bisiklet Grubunun katılımlarıyla yaptığımız tarihe yolculuk turu,katılan ekiplerinde tarihi oldu.Dededen toruna misali anlatmakla bitmeyecek olan bu turda katılan arkadaşların ağzından Fatiha dualarından(okuyanların dualarını ALLAH kabul etsin)sonra okunan cumhuriyetimizin istiklal marşıda hepimizin milliyetçilik duygularınıda kabarttı.Katılan tüm pedalcanlarımı anlından tek tek öperim.Ne Mutlu Türküm Diyene.

Scudo
Fotoğraflarınızı tek tek inceledim...Yorumlarınızı tek tek okudum...Bisiklet sevdasını doyasıya yaşarken birde buna milli duygularda eklenince bence dörtdörtlük bir tur olmuş...
Salihli Bisiklet Topluluğu olarak yaz programımıza Çanakkale - Geliboluyu almıştık...O yüzden bizim içinde turunuz bize rehber olacak...Teşekkürler...

Fotoğraflarınızı tek tek inceledim...Yorumlarınızı tek tek okudum...Bisiklet sevdasını doyasıya yaşarken birde buna milli duygularda eklenince bence dörtdörtlük bir tur olmuş...
Salihli Bisiklet Topluluğu olarak yaz programımıza Çanakkale - Geliboluyu almıştık...O yüzden turunuz bize rehber olacak...Teşekkürler...

Böylesine güzel bir turu birlik ve beraberlik içinde gerçekleştiren bütün katılımcı gurupları ve bisiklet severleri kutluyorum. Görmek istediğim manzara bölünmüş ve birbirine sırtını dönmüş insanlar değil budur. Başarılı organizasyonunuz ve bilgisayar başında olmamıza rağmen bizlerin de hissettiği konukseverliğiniz için teşekkür ederim. Her ne kadar Çanakkale tarafına giderken sahil şeridini tercih etsemde bir seferinde sizlerle tanışıp pedal çevirmek için ilk fırsatta Yolu uzatma pahasında Keşan üzerinden gideceğim.

Ecdad'a saygı ve bisiklet aşkının buluştuğu noktanın, bizlerle çok güzel bir örneğini paylaştığınız için teşekkürlerimi sunarım.
Tura katılan herkesi canı gönülden tebrik ediyorum.Çok zevkli bir geziye imza atmışsınız.
selamlar saygılar

Forumda gördüğüm en güzel gezi anlatımlarından biri.. Yaşadık aynı duyguları ne güzel..

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
Geri