Scudo Sports

20 kasım pazar mangal....

@Ayetkin Erzan

emme beni tanıdın garipçeye yaklaşırken aksi istikamette idin ben biliyordum ve hissediyordum şimdi aytek gelecek dedim valla geldin ülen acaip temiz kalpli adamım yalnız bana bi şey söyledin çok güldüm sonra hohohohohoho

söylemem vallahi,,,

:D :D :D :D :D :) :) :)

Scudo
@Ayetkin Erzan

garipçe ayrımına yakın yerde gördüğün maskeli haydut bendim.:D :D :D :p

Valla kudret abi kar maskeli biriydi sanki scott forma gibi geldi ama yanlis gormus de olabilirim :)

Siradaki performansa geliyorum insallah. (Kurtdogmus ÖLÜM yolundan sonra bizi paklayacak bir yer lazim :) )

@aykut yiğitel

aykut var bıçkıdere 130 km rampalar ile 160 km ye denk tam ring topik açık 27 kasımda ama biliyorsun bize kuru soğuk hava lazım yağmurda yatacağız artık bu kış yağmurda uzun mesafe üstelik 100 km nin üstü artık işkence,,,,

Teşekkürler arkadaşlar.

Evet numara yoktu yoksa zaten toplasam 45saniye yada 1 dakika önümde idiniz fazla değil uzakta ışıklarınızı görüyordum. sonra herif gelip vurunca ufak bir takla atıp bankete düştüm. ama kendimi korumuşum sanırım çok yumuşak bir takla idi sorun yaşatmadı. dediğim gibi arakdan tempo bastım ama yetişemedim size...

Bundan sonra telefon numaralarını almak lazım, cidden ne olacağı hiç belli olmuyor.

@aykut yiğitel

Benim sohbetimin nedeni önüme çıkmaları nedeniyle yavaşlamak zorunda kalmamdı. Onlardan kenara çekilmelerini istemiştim hepsi bu. Ayrıca zampara değilim ve uzun zamandır aşk kitabımda yok.

HTML:
@Kudret Kurtcebe

Kudret abi ben saat 9:55 de Avcılardan çıkıp özellikle Yeniköy'den sonra Çarşı rüzgara karşı geldim Mert'in grubuyla Sarıyer'den Koç üniversite'sine çıkan dik rampanın tam bitiminde karşılaştık.Koç ÜNİVERSİTESİ önünde resim çekmek ve arkadaki grubu toplamak için beklerlerken ben nonstop geldiğim için devam ettim.Sonra onların grubundan sarı yelek ve B-Twin bisikleti olan arkadaş biraz peşimden geldi sonra baktım yoktu.Yalnız Gri eski Hyundai Accent bir araba ben rampa aşağı inerken öndeki arkadaşa söyleyin napıyor diye birşey söylemişler Bende bağırdım UÇMAYA ÇALIŞIYOR DERSİNİZ DEDİM.Tam olarak budur.:Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
@Alper Yıldırım

Geçmiş olsun Alper. Benim adıma bayağı yorucu ama eğlenceli bir tur oldu. Dönüşte Bahçeköy-Maslak-Beşiktaş arasında en çok Edirne yönünde TEM'e ve D100'e dönenler zorladı. Baktım TEM'e dönenler kesilmeyecek ben de canım pahasına trafiği kesmek için bisikleti elime alıp önce sapakla düz yöndeki refüj arasındaki şeride geçtim. Ondan sonra da arkamdan korna çalınmasını göze alarak gideceğim yolda en sağ şeride geçtim. Ayrıca tek seferde en uzun gidiş geliş rekorumu kırdım: 126 km.

• Beğen
Tepkiler: Alper Yıldırım
@aykut yiğitel

Aykut : O saatte Beşiktaş'a inen bizdik sanırım .Önde Sinan Aksu peşindede Yılmaz .Burak ve ben vardık .Gidiş gerçekten soğuğa rağmen güzeldi,dönüşte trafiğe yakalanmamak için Bahçeköy'den geldik ama bu defada Maslak'tan sonra Trafiğe yakalandık.Küçük ve araç sayısı olan bir şehir bulup orda tur düzenlemek lazım kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: Cem Şentin
@Ayetkin Erzan

Ama seni tanıdım abi. Hatta yaklaşık 2 km önünde Soner de vardı. Onla da selamlaştık Koç Üniversitesi'ni geçtikten sonra.

@yilmaz kaynak

Valla herhalde sendin Yilmaz, karanlikta secememisim kusura bakma :)

Bir de o sogukta gozluk olmadan nasil surdunuz merak ettim. Gozlerinizden yaslar bosalmadi mi ruzgardan? Gunes gozlugu de olmaz zaten hava kapalıydı...

Geri